Astra2065 parašė:
Sveikos gal yra kas šiandien Kauno ligoninėje silainiuose ginekologiniai lankėtės ir žinote koks gyd budi? Arba gal žinote kaip gauti info 😇
Paskambinkite i priemima 🙂 turetu budeti Sutkus. Bet jam atostogos nuo vakar.
Astra2065 parašė:
Sveikos gal yra kas šiandien Kauno ligoninėje silainiuose ginekologiniai lankėtės ir žinote koks gyd budi? Arba gal žinote kaip gauti info 😇
Paskambinkite i priemima 🙂 turetu budeti Sutkus. Bet jam atostogos nuo vakar.
Sveikos, mamytės! Jeigu čia yra šiauliečių, kviečiu į nemokamus projekto "Sveikas, mažyli!" renginius (vyks visus metus). Visa info čia https://www.sveikatos-biuras.lt/news/1527/354/Kvieciame-dalyvauti-visai-seimai-skirtame-projekte-SVEIKAS-MAZYLI-2026/ 💕
Merlita parašė:
Sveikos,mamos
Norejau paklaust jusu 2 men dziaugsmeliai kiek kartu ant pilvelio guli? Mano panel…
Sveika,
Maniske irgi nemegeja buti ant pilvelio. Nelabai skaiciuoju kiek isbuna, bet gal kokia 1-3min., dziaugiuosi, kad kai guli gan neblogai laiko galvyte, kai jau zyzia ir apverciu 😊 Ir gan sunku nutaikyti man kada guldyti ant to pilvelio, nes ji dienos miegelius man ant krutines miega ir po to dar papulio prireikia, tai prisivalgo tuo metu, tada pabunda pilnu pilvu, po 20-25min kartais paguldau, bet ji jau buna tokia irzlesne, nes pradeda pavargti. Ji budrauja dar tik 40min ir tada jau migdau. Labai sunku ir su tais miegais.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai