Vokiškos bulvių salotos
Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Rauginti ar marinuoti agurkai - 4 vienetai, Raudonasis svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 4 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Citrinų sultys - 1 valgomasis šaukštas, Druska, Pipirai - 1 žiupsneli.
Bulves išvirkite su lupenomis. Nepervirkite. Atvėsinkite, nulupkite odelę, supjaustykite kubeliais ar riekelėmis. Agurkus taip pat supjaustykite kubeliais ar riekelėmis, svogūną - smulkiais kubeliais. Viską sumaišykite. Užtaisykite padažu paruoštu iš sumaišyto majonezo (majonezą galima lygiom dalim sumaišyti su grietine), garstyčių, šlakelio citrinų sulčių, druskos ir pipirų. Tiekiant papuoškite smulkintais svogūnų arba česnakų laiškais. Labai sočios ir tikrai skanios salotos. Papildomai į jas galima įdėti kietai virtų, smulkintų kiaušinių.