Žali lietiniai su įdaru

Ingredientai: Pienas - 0.5 litro, Kiaušiniai - 3 vienetai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 250 gramai, Aliejus - 15 mililitrai, Špinatai - 100 gramai, Fermentinis sūris - 150 gramai, Virta vištiena - 150 gramai.

Išplakite pieną su kiaušiniais, suberkite druską, miltus, smulkintus špinatus, supilkite aliejų, išmaišykite tešlą. Iškepkite plonus lietinius. Įvyniokite po gabaliuką sūrio ir vištienos, prieš patiekiant galima pašildyti arba apkepti.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

7,00 €
18 | 10,9 cm
7,00 €
36 | 8 | S
3,00 €
20 | 12,3 cm