Žiedinių kopūstų salotos

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 200 gramai, Morkos - 50 gramai, Agurkai - 50 gramai, Augalinis aliejus - 35 gramai, Citrinos sultys - 30 mililitrai, Petražolės - 1 pundelis, Krapai - 1 pundelis.

Kopūstus nuplaukite, nuplikinkite verdančiu vandeniu ir susmulkinkite. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite, agurkus supjaustykite gabaliukais arba riekelėmis. Viską sumaišykite, pabarstykite druska, užpilkite aliejaus ir sulčių mišiniu. Papuoškite ipapuošimais iš agurkų ir morkų, žalumynais (kaip nuotraukoje), patiekite arba padėkite į šaldytuvą.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.