Žuvies kotletai
Ingredientai: Menkės filė - 500 gramai, Džiovinti grybai - 40 gramai, Morka - 1 vienetas, Ryžiai - 50 gramai, Poras - 1 vienetas, Kiaušinis - 1 vienetas, Miltai - 2.5 valgomojo šaukšto, Fetos sūris - 150 gramai, Malti džiūvesėliai - 2 valgomieji šaukštai, .
Pasūdytame vandenyje atskirai išvirkite ryžius ir iš anksto išmirkintus grybus. Žuvį supjaustykite mažais gabaliukais arba sumalkite. Sutarkuokite nuskustą morką, susmulkinkite porą ir krapus. Viską sumaišykite su ryžiais, grybais, kiaušiniu, miltais, džiūvėsėliais, druska ir pipirais. Kepkite kotletukus įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Prieš kepimą pavoliokite džiūvėsėliuose. Pabarstykite sūriu ir svogūnų laiškais.