Žuvis, apkepta su sūriu ir obuoliais

Ingredientai: Žuvies filė - 600 gramai, Obuolys - 1 vienetas, Sūris - 100 gramai, česnako skiltele - 1 vienetas.

Apkepkite žuvį. Tuo tarpu sutarkuokite sūrį ir obuolį, sutrinkite česnaką ir išmaišykite. Žuvį sudėkite į kepimo indą, apdėkite paruošta mase ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 10 minučių.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.