Bananai su varške ir jogurtu

Ingredientai: Bananai - 5 vienetai, Liesa varškė - 200 gramai, Jogurtas - 100 gramai, Medus - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušinis - 1 vienetas, Laimo sultys - 1 valgomasis šaukštas.

Bananus nulupkite ir supjaustykite, apšlakstykite laimų sultimis. Iki purios masės išmaišykite varškę, medų, jogurtą ir kiaušinį. Bananus sudėkite į kepimo formą ir apipilkite paruošta mase. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 min.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.