Įdaryti paprikų laiveliai
Ingredientai: paprikos - 3 vienetai, Virta vištiena - 150 gramai, Pomidoras - 1 vienetas, Pievagrybiai - 100 gramai, Sūris - 100 gramai.
Pievagrybius nuplaukite, nulupkite odeles, supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje. Vištieną išvirkite ir supjaustykite labai mažais gabaliukais arba sutrinkite ir sumaišykite su smulkiai tarkuotu sūriu. Į bendrą masę sudėkite kepintus grybus ir šviežias kapotas žoleles. Viską išmaišykite ir pagardinkite majonezu. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, paprikas perpjaukite į 4 dalis. Vieną ketvirtadalį atidėkite papuošimui. Ant lėkštės išdėliokite salotų lapus, ant jų - pomidorų griežinėlius, o ant pomidorų - paprikas. Paprikų ketvirčius įdarykite pievagrybiais ir vištiena. Likusį paprikos ketvirtį supjaustykite plonomis juostelėmis, kiekvieną juostelę perverkite mediniu smeigtuku, įstatykite į paprikos "laivelius" ir viršuje įsmeikite po alyvuogę.