Įdaryti paprikų laiveliai

Ingredientai: paprikos - 3 vienetai, Virta vištiena - 150 gramai, Pomidoras - 1 vienetas, Pievagrybiai - 100 gramai, Sūris - 100 gramai.

Pievagrybius nuplaukite, nulupkite odeles, supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje. Vištieną išvirkite ir supjaustykite labai mažais gabaliukais arba sutrinkite ir sumaišykite su smulkiai tarkuotu sūriu. Į bendrą masę sudėkite kepintus grybus ir šviežias kapotas žoleles. Viską išmaišykite ir pagardinkite majonezu. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, paprikas perpjaukite į 4 dalis. Vieną ketvirtadalį atidėkite papuošimui. Ant lėkštės išdėliokite salotų lapus, ant jų - pomidorų griežinėlius, o ant pomidorų - paprikas. Paprikų ketvirčius įdarykite pievagrybiais ir vištiena. Likusį paprikos ketvirtį supjaustykite plonomis juostelėmis, kiekvieną juostelę perverkite mediniu smeigtuku, įstatykite į paprikos "laivelius" ir viršuje įsmeikite po alyvuogę.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.