Kalėdinės salotos „Vainikas“

Ingredientai: Tunas - 200 gramai, Didelė virta morka - 1 vienetas, Virtos bulvės - 3 vienetai, Agurkas - 1 vienetas, Virti kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnų laiškai - 1 pundelis.

Didelės lėkštės viduryje pastatykite apverstą nedidelio skersmens dubenėlį arba puodelį, aplinkui kurį sluoksniuosite salotas. Pirmas sluoksnis - pusė bulvių, antras - tunas. Užtepkite majonezo, dėkite supjaustytas morkas, kiaušinius, agurką, morkas ir likusias bulves, vėl aptepkite majonezu. Puoškite supjaustytais svogūnų laiškais, vyšniniais pomidorais ir ridikėlių juostelėmis.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.