Lydyto šokolado pyragėliai
Ingredientai: Školadas - 50 gramai, Sviestas - 100 gramai, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kiaušinio tryniai - 2 vienetai, Miltai - 6 valgomieji šaukštai, Grietinėlė - 100 gramai.
Indelyje ištirpinkite sviestą ir šokoladą, o tuomet įberkite cukraus pudros. Kiaušinius (baltymas ir trynys) išplakite su kiaušinio tryniais ir sumaišykite su ištirpusiu šokoladu bei sviestu. Suberkite miltus. Padalykite skystą tešlą į paruoštus kepimui puodelius. Įkaitinkite orkaitę iki 220°C. ir kepkite orkaitėje 15min. Išėmę iš orkaitės leiskite 1 minutę pastovėti. Rūpestingai peiliu apipjaukite aplink pyragėlius ir išimkite į desertinę lėkštutę. Patiekite nedelsiant, papuošimui naudokite plaktą grietinėlę.