Neįprasta žemės riešutų skonio sriuba
Ingredientai: Česnakai - 4 skiltelės, Svogūnai - 2 vienetai, Alyvuogių aliejus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Daržovės - 2 litrai, Pomidorų pasta - 700 gramai, Žemės riešutų kremas - 170 gramai, Rudieji ryžiai - 85 gramai.
Susmulkinkite svogūnus, raudonuosius pipirus ir česnaką. Daržoves rinkitės pagal skonį. Į puodą įpilkite alyvuogių aliejaus, nuolat maišydami pakepinkite jame svogūnus ir pipirus. Įpilkite padažo, suberkite daržoves, juoduosius pipirus ir čili miltelius. Nustaykite mažiausią temperatūrą, palikite puodą neuždengtą, virkite pusvalandį. Suberkite ryžius ir pavirkite dar 15 minučių. Įmaišykite riešutų kremo ir patiekite.