Nesudėtingas ir pigus tortas
Ingredientai: Biskvitiniai torto pagrindai - 3 vienetai, Pienas - 250 mililitrai, Sviestas - 180 gramai, Cukrus - 100 gramai, Kokoso drožlės - 100 gramai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Juodasis šokoladas - 100 gramai.
Padalinkite pieną į dvi dalis: vieną išmaišykite su miltais taip, kad nebūtų gumulėlių, kitą užvirinkite, ir tada po truputį supilkite paruoštą mišinį. Virkite pamaišydami ant silpnos ugnies, kol pradės tirštėti. Atvėsinkite. Išsukite 100 g sviesto ir cukrų, supilkite pieną ir plakite iki purios masės. Suberkite kokoso drožlės ir išmaišykite. Pertepkite biskvito lakštus, sudėkite ir palaikykite šaldytuve 2-3 valandas. Ištirpinkie karšto vandens vonelėje likusį sviestą ir šokoladą, išmaišykite iki vienalytės masės ir papuošę tortą padėkite į šaldytuvą dar dviems valandoms.