Pekino kopūstų salotos

Ingredientai: Pekino kopūstas - 1 vienetas, Apelsinas - 1 vienetas, Augalinis arba alyvuogių aliejus - 7 valgomieji šaukštai, Svogūno laiškai - 1 pundelis, Morka - 1 vienetas.

Suplėšykite į dubenį kopūsto lapus, sudėkite smulkiai tarkuotą morką. Apelsiną nulupkite ir supjaustykite kubeliais ir kartu su išsiskyrusiomis sultimis taip pat sudėkite į salotas. Pabarstykite smulkintais svogūno laiškais, mėgstamais prieskoniais, druska ir pipirais, užpilkite aliejumi ir išmaišykite.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.