Špinatais įdaryti Canneloni
Ingredientai: Špinatai - 100 gramai, Sūris, Ricotta - 500 gramai, Parmezano sūris - 200 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Konservuoti pomidorai - 300 gramai, Kumpis - 100 gramai, Canneloni.
Kepimo indą ištepti su riebalais. Dubenyje sumaišyti smulkintus špinatus ir ricotta sūrį. Pridėti parmezano sūrį, druską ir pipirus. Šia mase užpildyti makaronus ir juos sudėti į kepimo formą. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepti smulkintą svogūną su česnaku. Kai apskrus, sudėti pomidorus. Pakaitinti 5 minutes, tada pridėti špinatų, viską pamaišyti ir pakepti kol špinatai suminkštės. Gautą masę užpilti ant formoje sudėtų prikimštų makaronų. Viską apiberiame tarkuotu sūriu. Canneloni kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.