Trisluoksnis užkandis

Ingredientai: Avokadai - 2 vienetai, Citrina - 1 vienetas, Minkštas sūris - 150 gramai, Grietinė arba natūralus jogurtas - 3 valgomieji šaukštai, Pomidoras - 1 vienetas.

Prinokusius avokadus nulupkite, sutrinkite minkštimą ir sumaišykite su citrinos sultimis, pagardinkite druska. Tai bus pirmas sluoksnis. Padėkite į šaldytuvą. Sūrį (tinka ožkų, mocarelos ir kt.) pertrinkite su grietine arba jogurtu iki vienalytės masės. Tai antras sluoksnis. Taip pat dėkite į šaldytuvą. Trečias sluoksnis - patroškintas pomidoras su druska ir bazilikais. Galima naudoti ir kitas mėgstamas žoleles. Susluoksniuokite stikliniuose indeliuose ir patiekite su skrebučiais.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.