Virti sausainiai
Ingredientai: Miltai - 500 gramai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušiniai - 3 vienetai, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai.
Visus nurodytus produktus sumaišykite, berdami tiek miltų, kad tešla būtų ganėtinai kieta. Tešlą minkyti reikėtų apie valandą laiko, stipriai daužant voleliu. Tuomet ją uždenkite plėvele ir dėkite į šaldytuvą dar valandai. Kai tešla atšals, plonai ją iškočiokite ir supjaustykite kvadračiukais ar pageidaujamomis formelėmis. Įkaitinkite aliejų ir sumeskite į jį tešlos gabaliukus. Kai sausainiai paruduos, išimkite juos, nusausainkite ir pabarstykite cukraus pudra.