Virtų morkų blyneliai

Ingredientai: Morkos - 200 gramai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Vanduo - 50 mililitrai, Manai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušinis - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis.

Morkas stambiai sutarkuokite, sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, suberkite cukrų, prieskonius. Troškinkite apie 15 minučių. Į pabaigą suberkite manus. Masę atvėsinkite, įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Iškepkite blynelius, patiekite su grietine arba tarkuotu šokoladu.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.