Vištienos filė apkepas
Ingredientai: Vištienos filė - 300 gramai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Soda - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pienas - 150 mililitrai, Sūris - 50 gramai, Druska, pipirai, kiti mėgiami prieskoniai - 1 žiupsnelis.
Vištienos filė išvirkite, atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite. Kiaušinius išplakite su pienu iki kol suputos, pagardinkite druska, pipirais, kitais mėgiamais prieskoniais, įsijokite miltus, berkite sodą, gerai išmaišykite. Įmaišykite tarkuotą sūrį ir vištieną. Kepimo formą patepkite riebalais, supilkite tešlą. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 min. Apkepas skanus tiek šiltas, tiek šaltas.