Žuvies kotletai „Žuviukai“

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramai, Virti kiaušiniai - 2 vienetai, Džiovinti grybai - 100 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Džiūvėsėliai - 100 gramai.

Sumalkite filė, sumaišykite su prieskoniais, puse smulkinto svogūno ir dalimi džiūvėsėlių. Kiaušinius sutarkuokite. Grybus išmirkinkite ir pakepkite su likusiais svogūnais. Kai baigs kepti grybai, į juos sudėkite sutarkuotus kiaušinius ir dar pakepinkite porą minučių. Šį įdarą dėkite į žuvies faršo paplotėlius ir formuokite kotletus. Jei norite, galite dar kartą apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje arba orkaitėje.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.