Žuvies kotletai „Žuviukai“

Ingredientai: Žuvies filė - 500 gramai, Virti kiaušiniai - 2 vienetai, Džiovinti grybai - 100 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Džiūvėsėliai - 100 gramai.

Sumalkite filė, sumaišykite su prieskoniais, puse smulkinto svogūno ir dalimi džiūvėsėlių. Kiaušinius sutarkuokite. Grybus išmirkinkite ir pakepkite su likusiais svogūnais. Kai baigs kepti grybai, į juos sudėkite sutarkuotus kiaušinius ir dar pakepinkite porą minučių. Šį įdarą dėkite į žuvies faršo paplotėlius ir formuokite kotletus. Jei norite, galite dar kartą apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje arba orkaitėje.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.