Žuvies suktinukai su grybų ir kiaušinių įdaru

Ingredientai: Žuvie filė - 800 gramai, Pievagrybiai - 400 gramai, Virti kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Kietas sūris - 50 gramai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Džiūvėsėliai - 0.5 stiklinės, Pienas - 3 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys .

Supjaustykite nuplautus grybus ir apkepkite aliejuje, sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite, kol tiek vieni, tiek kiti įgaus auksinį atspalvį. Susmulkinkite kiaušinius ir žalumynus, sumaišykite su atvėsusiais grybais ir svogūnais, paskaninkite prieskoniais pagal savo skonį. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, patikrinkite, ar nėra ašakų, ir perpjaukite išilgai per pusę. Pabarstykite druska ir dėkite įdarą, suvyniokite ir persmeikite mediniu dantų krapštuku. Išplakite kiaušinį su pienu. Suktinukus pavoliokite miltuose, suvilgykite plakinyje ir apvoliokite džiūvėsėliuose ir smulkiai tarkuotame sūryje. Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Suktinukus sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite vyno ir citrinos sulčių mišiniu ir 8 minutes kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190-200 laipsnių. Patiekite su ryžiais arba daržovėmis.

Susiję straipsniai

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.