Vaikiškas torčiukas
Ingredientai: Varškė - 400 gramai, Cukraus pudra - 50 gramai, Sviestas - 150 gramai, Smėlinės tešlos sausainiai - 300 gramai, Želatina - 20 gramai, Vanduo - 200 mililitrai, Sirupas - 3 valgomieji šaukštai.
Užpilkite želatiną šaltu vandeniu, palikite 15-20 min. Sutrinkite sausainius į trupinius, sumaišykite su minkštu sviestu, sudėkite į maistine plėvele išklotą formą ir paslėkite. Padėkite 15 minučių į šaldiklį (arba pusvalandžiui į šaldytuvą). Pakaitinkite vandeniu užpiltą želatiną, tačiau neužvirinkite. Sumaišykite plaktuvu želatiną, varškę ir cukraus pudrą, įpilkite pasirinkto sirupo ir vėl išmaišykite. Sudėkite varškės masę į torto formą ir palikite šaldytuve sustingti (geriausia - per naktį). Puoškite pagal savo skonį.