Vištienos kulšelės

Ingredientai: Kulšelės - 6 vienetai, Kumpis - 100 gramai.

Kumpį/šoninę supjaustykite kaip galima plonesnėmis juostelėmis. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska ir pipirais, palikite pastovėti apie 15-20 minučių. Apvyniokite kumpio juostelėmis, prismeikite dantų krapštukais ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie pusvalandį.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.