gintit parašė:
Vajezau kokios cia visos izeidzios. Geriau is vis patylet bet kokiu klausimu
Nu tai issakai nuomone o kitu nepriemi... Kazkaip jau uzimti silkverpes vieta nori ;)
gintit parašė:
Vajezau kokios cia visos izeidzios. Geriau is vis patylet bet kokiu klausimu
Nu tai issakai nuomone o kitu nepriemi... Kazkaip jau uzimti silkverpes vieta nori ;)
gintit parašė:
Del ko, juokinga? Graudziai juokinga, baisiai grazu.... tai ar graudziai ar juokinga? Jei man juokinga, kodel jai negali bit graudu ir atvirksciai. Ar as butinai ka…
Manau eik i lova ir nusiimk gara... ;) mak mak padaryk
nes jau labai izuli
Žemyna. parašė:
Nu grynai, juokiasi puodas, kad katilas juodas
Žemyna. parašė:
As tik pasakau
gink dieve nei vienai neteigiu, kad jus privalot taip pat galvot. As esu uz pasirinkima ir tik uz ji. Man jokio skirtumo, ar duodat kiausini, ar valgot zole, ar mesa, skiepyjat ar ne, duodat sulciu ar arbatu. Ir advokatura kai kuriu cia labai ne vietoj. As tik apie save pasisakau, jusu gyvenima manes visai neitakoja
O kas liecia minima dama, tai mes per dideles priesingybes ir gyvenime nenorecia but tokia !!!!
Dar turiu SAVO galva, moku ja naudotis, nekisu SAVO mdelio jums. O jus linksekit toliau sau ramia
Žemyna. parašė:
Manau eik i lova ir nusiimk gara... ;) mak mak padaryknes jau labai izuli
Jau kur man eit, as pati nuspresiu. Jus SAVO vado atsiklauskit, kada mak mak daryt galima
ir kaip geriau nusiorint
Žemyna. parašė:
Si vieta nepakeiciama , neuzimama:)))))
Žemyna. parašė:
o kazi kodel silkverpe issiregistravo? savaite buvau neskaicius forumo, matau jos postai be nickname'o. ir karstos diskusijos jau be jos
InPu parašė:
Si vieta nepakeiciama , neuzimama:)))))
Uzimama uzimama
vienodai, del visu sviecia, bet garsiausiai saukia, kad neidomu
rs.skarlet parašė:
o kazi kodel silkverpe issiregistravo? savaite buvau neskaicius forumo, matau jos postai be nickname'o. ir karstos diskusijos jau be jos![]()
Perleido Gintit garbinga sosta
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai