Šagrenė parašė:
Labas vakaras visoms auksarankėms...Jungiuosi į jūsų būrį. Su vašeliu "draugauti" pradėjau gimus dukrai...Štai mano keletas darbelių![]()
Nerealus!!!! Super
Šagrenė parašė:
Labas vakaras visoms auksarankėms...Jungiuosi į jūsų būrį. Su vašeliu "draugauti" pradėjau gimus dukrai...Štai mano keletas darbelių![]()
Nerealus!!!! Super
Šagrenė parašė:
kelnės tai nerealios. Gal schemą turit?
Šagrenė parašė:
Zavinga
gal koinyciu schemute turit?
cackyte parašė:
Man ši idėja laaaaaaaaaaaaabai sužavėjo![]()
Oi čia senas geras, atsimenu, kaip mokykloje mokėmės siūlų bumbulus daryti
bet ačiū už priminimą - kada gi daugiau papuošti nėrinius bumbuliukais, nei neriant kažką vaikams
evee parašė:
Sveikutes, noriu pradeti nerti taciau nezinau kaip atitaikyti vaselio ir siulo stori? gal yra kokios lenteles? turiu vaseli 4 mm tai kokio storio reik siulu?
Vąšeliu nertiems nėriniams naudojami įvairūs siūlai: vilnoniai, medvilniniai, lininiai, šilkiniai. Vąšeliai gali būti įvairūs; metaliniai, kauliniai, plastmasiniai, mediniai. Vąšelis turi būti 2-2,5 karto storesnis už siūlą, o neriant iš storų vilnonių siūlų, net 2,5 karto storesnis už siūlą. Nuo gero vąįelio pasirinkimo labia priklauso ir nėrinio kokybė. Dažnai neriant iš tų pačių siūlų, bet skirtingais vąšeliais, gaunami skirtingi nėriniai. Vąšelių storis matuojamas milimetrais. Plonesni vąšeliai tinka neriant servetėles,palaidines, nėriniams rūbų puošimui, ažūriniams darbeliams, o storesni vąšeliai naudojami nerti iš storų vilnonių siūlų.
evee parašė:
Sveikutes, noriu pradeti nerti taciau nezinau kaip atitaikyti vaselio ir siulo stori? gal yra kokios lenteles? turiu vaseli 4 mm tai kokio storio reik siulu?
Ant siūlų pakuočių nurodytas rekomenduojamas vašelio nr.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai