Elina parašė:
man tai nera skirtumo ar savo turi ar mano naudojasi as vistiek neleidziu ilgai prie jo sedeti.
Sutinku su Linos-Linutes nuomone,kad priziureti reikia kur vaikas narso.
Elina parašė:
man tai nera skirtumo ar savo turi ar mano naudojasi as vistiek neleidziu ilgai prie jo sedeti.
Sutinku su Linos-Linutes nuomone,kad priziureti reikia kur vaikas narso.
Elina parašė:
Gal mamytes turite kokiu ideju pirmos komunijos sventei surengti?
ojjj, kaip faina
, maniskis lanko tikybos pamokas, bet niekas nesneka apie ispazinties ar komunijos sakramentus
. o del komunijos, nu nezinau, man tai tokia tyra svente
, foto sesija butina
nu gal kokie balti balionai su linkejimais y dangu ar kokie laiveliai, taip pat su linkejimais, paleisti y koki upeli
.
lina-linutia parašė:
ai, mano antrokas siandien parnese rasteli nuo mokytojos![]()
![]()
SALELE2, sveikinu su busimu seimos pagausejimu
, wau, kaip faina
, o kaip pasiryzot treciam maziukui
? planavot ar netyciukas
?
pas mus guokle renka rugseji kai y mokykla ateina
lina-linutia parašė:
ai, mano antrokas siandien parnese rasteli nuo mokytojos![]()
![]()
SALELE2, sveikinu su busimu seimos pagausejimu
, wau, kaip faina
, o kaip pasiryzot treciam maziukui
? planavot ar netyciukas
?
na ir rastelis.cia sumoki 35e ir visiems metams ir spakaina.
aciu labai su pasveikinimu,taip planuotas,as vyro buvau prasius sakius ispradziu sakydavo veliau pagalvosiu,tai palaukiau kuri laika ir paskui vel uzsiminiau apie trecia ,tai paskui sutiko o as labai norejau.pradejom daryti vasario menesi,paskui artejant mano vasrio men, dienom sakau palauskiu ir paziuresiu gal uzkibo ir praejo sirgimo dienu ta pirma diena ir palaukiau dar 2dienas ir pasidariau ryte testa buvo teigiamas,apsidziaugus kaip kazinkas pasakiau vyrui,buvo laimingas ir jis jau ta pacia diena tik vakare kaip dariau ryte testa nuvariau vakare pas gine ,ir uzejau pasja i kabineta ir sakau pasveikink mane as laukiuosi,ji atsireme i kedes atlosa ir sako sveikinu paskui padare dar syki testa ir sako kada paskutines dienos buvo sakau vasario 23d,o as buau pas gine kovo pradzioj kazkur,tai ji sako 4savaites ir 4dienos,gimdymas lapkricio 29
salele2 parašė:
na ir rastelis.cia sumoki 35e ir visiems metams ir spakaina.
aciu labai su pasveikinimu,taip planuotas,as vyro buvau prasius sakius ispradziu sakydavo veliau pagalvosiu,tai palaukiau kuri laika ir paskui vel uzsiminiau apie trecia ,tai paskui sutiko o as labai norejau.pradejom daryti vasario menesi,paskui artejant mano vasrio men, dienom sakau palauskiu ir paziuresiu gal uzkibo ir praejo sirgimo dienu ta pirma diena ir palaukiau dar 2dienas ir pasidariau ryte testa buvo teigiamas,apsidziaugus kaip kazinkas pasakiau vyrui,buvo laimingas ir jis jau ta pacia diena tik vakare kaip dariau ryte testa nuvariau vakare pas gine ,ir uzejau pasja i kabineta ir sakau pasveikink mane as laukiuosi,ji atsireme i kedes atlosa ir sako sveikinu paskui padare dar syki testa ir sako kada paskutines dienos buvo sakau vasario 23d,o as buau pas gine kovo pradzioj kazkur,tai ji sako 4savaites ir 4dienos,gimdymas lapkricio 29
Smagu girdeti,dziaugiuosi uz tave
As uz Emciuko knygas siemet 114 mokejau.
Elina parašė:
Smagu girdeti,dziaugiuosi uz tave![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
As uz Emciuko knygas siemet 114 mokejau.
sirdingai dekoju.na o kas cia beliko dar 3meteliai ir martynas i koledza eis na tai ten tai ir uniforma ir knygos daug pinigeliu reiks
lina-linutia parašė:
mes apie trecia irgi mastom, bet neaisku kada jis bus, bet kazkada bus
, visus rubelius isaugto Justuko laikau, niekam neatiduodu, ir didziaji vezima-lopsi laikom, neparduodam
. Zodziu, viska turim, tik vaiko reikia
.
o tai seses truksta
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai