Astinukas parašė:
Baby center Taikos ir Baltijos pr kampas
Taikos pr 4 a vaikams.eu vadinos kadais
Aciu
bandysim ieskoti ;)
Astinukas parašė:
Baby center Taikos ir Baltijos pr kampas
Taikos pr 4 a vaikams.eu vadinos kadais
Aciu
bandysim ieskoti ;)
Gabrielli parašė:
Sveika, Kaip Faina...
Ir mes noresim...
o kur galima rast info, kada ir kaip vyksta tie kursai,kaip uzsiregistruot?
Buvau radus , kad med. Biuras organizuoja, bet per dvi sav.nesugebejo uzregistruot, tai likau nieko nepesus.
MVK kabo visa info,gal ir internetiniame psl. yra
jei Šiaulietė tai parašykit man asmenine atsiųsiu kontaktus
tik mes eilėj stovėjom porą mėnesių..
![]()
saulia parašė:
geri tie nestukiu kursai, daug naujo galima suzinotbuvo verta pasiklausyti, viena paskaita vede K. Vitkauskas apie zindyma, idomu tikrai. Isigijau jo knyga, rei…
Rasit
ir dar kai gims lelius ne kartą atsiversit ;)
silvita.endr parašė:
sveikos gal kuri uk tvarkesi dekretines kai darboviete nemoka? kad job centras moketu?![]()
Labukas o is kokio miesto tu esi? As tvarkiausi darboviete man užpildė kelis dokumentus atidave Mat1 o tada ejau I job centra pasiimti formos.ja reikia uzpildyti sudeti popierius kokius gavai is darbovietes taippat ir ta materniti sertifikatą Mat1 taippat reikia 13 payslips is tam tikro laikotarpio kuri rasi toj formoj ir tada issiunti as issiuciau ir man parsiute atgal visus payslips ir patvistino kad gavo popierius.
griteee parašė:
Labas mamytes turiu klausimuka ar cia mano vienos krutine labai karšta ? Idomu ar cia normalu ar jau reikia susirūpinti ?
Mano taip pat karsta visada, bet cia normalu
Sveikos gyvos!
pasirodo, mano tas gliukozes tyrimas yra geras
kazkaip bijojau, bet veltui
taciau sesele, kuri eme krauja, kad nervavosi - eme man skaityt paskaitas, kad sis tyrimas nieko gero, tik pakenkia leliukui, seniau nebuvo ir gerai buvo, o dbr pagimdo ir stebisi, kad tas ar anas blogai
tai va, ir likau pasimetusi, kaip ten is tikruju su jo nauda ar zala vaikeliui
Anžela parašė:
Turesiu mergyte![]()
Sveikinu!!!
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai