Deimantinė. parašė:
tai su vandeniu plaut galejot,serveteles chemija
Popierinės servetėlės - chemija?
Deimantinė. parašė:
tai su vandeniu plaut galejot,serveteles chemija
Popierinės servetėlės - chemija?
maliina parašė:
oho is kuklumo matau nemirsit....koks geris telikes ant sio svieto...ir dar geras,tiesiogiai uz akiu...kaip cia suprast?
ko čia puoli?yra forumas pasipykim,ten ir rašyk.
Uoga parašė:
Popierinės servetėlės - chemija?![]()
nu atsiprasau,bet jei grietine laiket ant veido,tai ji apdziuvo, o popierium tik nuvalyt tai higienos trukumas.
Deimantinė. parašė:
nu atsiprasau,bet jei grietine laiket ant veido,tai ji apdziuvo, o popierium tik nuvalyt tai higienos trukumas.
Per tv rode viena moteri, kaime gyvenancia, tai jai metu gal 70, o atrodo oda, kad max 50, gal dar jauniau. Tai klause, kur jos jaunystes paslaptis, tai sake, kad ryte naturaliu sviestu veida patepa ir taip buna visa d..tai gal ir grietine panasiai veikia.. na tik ne parduotuvine..
Deimantinė. parašė:
O aš rašiau, kad laikiau, ir kad apdžiūvo?
Atsiprašau, jei labai sudėtingai pajuokavau apie "veido kaukę"
Išverčiu: grietinės pateko ant veido, nusivaliau ją popierine servetėle. Nors tikrai žinau vieną amerikietę, kuri po tokio nehigieniško incidento dezinfekuojančiu skysčiu visą kūną nusivalytų
Uoga parašė:
O aš rašiau, kad laikiau, ir kad apdžiūvo?Atsiprašau, jei labai sudėtingai pajuokavau apie "veido kaukę"
Išverčiu: grietinės pateko ant veido, nusivaliau ją…
Ou, tai cia jau sutrikimai
ten kazkokia liga, kai zmones nuolat bijo bakteriju ir pan, valo ten viska po n kartu per diena
Tamia parašė:
Uoga nes supykau, kas cia per pasisakymai, naudoji valio nenaudoji irgi valio nereikia ant kryziaus kelt..Bon Bon va ir irodymas kad vanduo kenkia su kuo tu bepraus…
as nesu naturaliste, 10k pakartot?
pakankamai chemijos kraunu ir zinau, kad darau blogai, bet gyvenam tokiam laikotarpyje, kad kitaip sunkiai imanoma. ir lyginti suaugusi su kudikiu, na ka as zinau... mazylis puikiai gali apsieit ir be viso to, tai kam to reikia? spes dar!
kiekvienas higiena supranta skirtingai
tai kam tada brukti ir kisti savo nuomone :))
Autore paklause nuomones apie priemones kokias naudojat, o ne apie tai kad negalima ir t.t. Kiekvieno teise rinktis
Nenaudojat tai ir sakot nenaudoju, naudojat sakot ka naudojat ir tiek.. o kam pult tas kurios nenaudoja ar tas kurios naudoja ? :)) Kiekvienas pasirenkam tai kas mums atrodo geriau ;)
Blogai kai nepripazistat kitu nuomones... As pasakiau sava ir viskas :))
Dar karta pasikartosiu kiekvienas skirtingai supranta higiena, jos prieziura, Jus nenaudojat tam reikalui skirtu priemoniu, mes naudojam... Ar tuo esu blogesne ? Ne, nes vaikai laksto sveiki, neturi jokiu ligu alergiju ir t.t. Mes taip iprate, praustis su tam skirtom priemonem.. Ir taip po kiekvieno pasitustinimo, kol nesiprase ant puodelio, naudodavom muila, po kiekvieno sauskelniu keitimo apsiprasudavom taip pat su muilu... O ir dabar kai patys padaro reikalus, rankas plaunam taip pat tik su muilu po kiekvieno pasibūvimo wc
Tad dar karta sakau, kiekvienas supranta skirtingai ir nereikia pulti ar idrodyneti, kad viena ar kita elgiasi ne taip.. As ir daugelis, kuris naudoja, elgiasi neblogai ar dar kazkaip, o tiesiog nepriimtinai Jums... Bet tai nereiskia, kad tai yra blogai... Jums tinka vien vanduo, man netinka, Jums gerai jei nenusiprausiat iki galo, o man nea
Bet tame bedos nematau ir savo tiesos neirodyneju, kaip meginat Jus
avietuke parašė:
Bet tame bedos nematau ir savo tiesos neirodyneju, kaip meginat Jus![]()
Tai kad "įrodinėji" lygiai taip pat
Prausiklių stovykla juk irgi mėtosi pareiškimais apie "higienos trūkumą" ir pan
Kažkodėl savas pasisakymas ir sava nuomonė visada atrodo labai "tarp kitko", o visi kiti tam pasisakymui nepritariantys - "nuomonės brukimas".
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai