man si tema yra nuotaikos pakelimui. kai pasiskaitau tai galiu apsiverkt is juoko.
Tevudarzelis nu tikras darzelis. as nesuprantu kas cia per aiskinimaisi yra? jus sukuret savo taisykles, priziurit tvarka (perkeliat komentarus, keiksmazodzius "pagrazinat") ir ko cia dabar reik aiskintis ir kaip ir sakot ta pati per ta pati. nu dievazi kaip mazi vaikai.
kam nepatinka tengul pypina i kita foruma ir viskas. cia gi su mamom bendraujama ir susibendraujama o ne neaisku kokiu tikslu lendama i subine TD.
mat princesem reklamos nepatinka, nu idomu ar liks 25 tukstanciai nariu jei susimokesit pacios. ir idomu kiek laiko jus cia mokesit. menesi, du. o po to persimesit i fb ir TD krize.
nepatinka varykit is cia, bumba jos cia nuolat matot. va ko tik nepridaro moterys is neturejimo ka veikt. juokesi is piraniju o kad pacios cirkininkes tobulos moterys tai darosi juokingai graudu.
galit uznyksciuot mane su nevertingais ar izeidzianciais komentarais mano, man dzin, bet kaip yra "smagu" teisti kitas o pasiskaitykit ka pacios rasot is salies.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus