asta100 parašė:
Mano spokas dvi naktis prazviege, bet sakau kad tokios vienodos naktys. puse 3 ir klykiam, uzsupi ant ranku paguldai ir vel klykiam, raitos gleby nulaikyt vos eina.…
net usipurciau...99 proc si naktis pas mane bus tokia kaip apresei
asta100 parašė:
Mano spokas dvi naktis prazviege, bet sakau kad tokios vienodos naktys. puse 3 ir klykiam, uzsupi ant ranku paguldai ir vel klykiam, raitos gleby nulaikyt vos eina.…
net usipurciau...99 proc si naktis pas mane bus tokia kaip apresei
ludicra parašė:
Duokit panos kazka gintarinio vaikam griauzt, mum du dantys nejuciom islindo, kitos mamos irgi ta gintara giria, pabandykit blogiau nebus![]()
mums nepadedabjis...matytum jos dantenas....kosmaras kazkoks kraujai bega
valentina26 parašė:
mums nepadedabjis...matytum jos dantenas....kosmaras kazkoks kraujai bega
Maniskei irgi su krauju prasikale, bet ji tiek viska griauze, kad matyt greciau prakando dantenas
dabar dar dvieju, o gal visu 4 laukiam
ludicra parašė:
Maniskei irgi su krauju prasikale, bet ji tiek viska griauze, kad matyt greciau prakando dantenasdabar dar dvieju, o gal visu 4 laukiam
![]()
Nu nieko sau, mum kaip islindo du ir sustojo :).Kiek jau turi tavo dama dantuku?
simjonk parašė:
Nu nieko sau, mum kaip islindo du ir sustojo :).Kiek jau turi tavo dama dantuku?![]()
Dar tik du, bet matosi, kad neuzilgo bus dar
ludicra parašė:
Maniskei irgi su krauju prasikale, bet ji tiek viska griauze, kad matyt greciau prakando dantenasdabar dar dvieju, o gal visu 4 laukiam
![]()
maniske irgi viska grauzia istisai visur kanda ir urzgia net grauzdama...
simjonk parašė:
Ar rytoj bus sportuojanciu ?![]()
manes sia sav nebus ,sergam
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai