Emmma parašė:
Sveikos, dar klausimas nereikia važiuojant turėti neigiamo Covid? Kad nuvykus nebūtų nesusipratimų 😏
Mes kitai savaitei turim vizitą, tai niekas nieko neminėjo dėl covido
Emmma parašė:
Sveikos, dar klausimas nereikia važiuojant turėti neigiamo Covid? Kad nuvykus nebūtų nesusipratimų 😏
Mes kitai savaitei turim vizitą, tai niekas nieko neminėjo dėl covido
Emmma parašė:
Mes kai buvome. Tai mūsų prašė tik kad atvyktų vienas lydintis asmuo su vaiku.
Emmma parašė:
Nieko nereikia, tik i kabineta ileidzia tik viena is teveliu.
FoxyFox parašė:
Ar buvo, kad itruktu hemangioma, ar vaikas nusidrekstu? Ka reiktu daryti tokiu atveju, jei pazeidzia hemangioma
Man irgi butu idomu, bet kazkur skaitau, kad yra specialu vaistu krauja sustabdyt, o siaip gal i ligonine iskart...
A-guste parašė:
Laba diena, dukra nuo gimimo ant kojytės turi hemangioma. Gydytoja nieko baisaus nemato, sako, kad laukti, nes per kelis metus išnyks, nebent labai staigiai pradėtų…
O man jinai neuzaugo bet * sunoksta* , nes ten kokio didzio buvo demw, tokio ir yra...bet tiesiog tas raudonumad iseina, cia normalu...bus paskui kaip avieciu.
FoxyFox parašė:
Ar buvo, kad itruktu hemangioma, ar vaikas nusidrekstu? Ka reiktu daryti tokiu atveju, jei pazeidzia hemangioma
Man nebuvo nusidrėskus, bet turejau tokia baime, kalbėjau apie tai su dak.Strumyla, dukrytes hemangioma ant nugaros, ~10cm virš uzpakaliuko, tai kai atrado labai buvo įdomu pakrapštyti. Tai gyd. patikino, kad nieko baisaus, (mūsų atveju) reiktų sustabdyti kraujavimą, dezinfekuoti ir viskas. Dumrytės hemangioma jau visai subliuškus, liko tik papildomos odos darinukas.
Erica1 parašė:
Man nebuvo nusidrėskus, bet turejau tokia baime, kalbėjau apie tai su dak.Strumyla, dukrytes hemangioma ant nugaros, ~10cm virš uzpakaliuko, tai kai atrado labai bu…
Mes ir pas Strumila naikinom, bet kazkaip vis nepklausiau, o dbr broliui pasidare lb idomi ta hemangioma.. pas mus kaip pusle tokia, i virsu labai isplitus..
whirl parašė:
Sveiki, kaip pas tuos, kur daugiau nei vienas vaikas šeimoj, ar visi turi hemangiomas? Dukrytė labai baisią turėjo, dabar laukiam antro vaikučio tai įdomu kokia tik…
Mano pirmagimis neturi, o va dukra turi 🤷♀️
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai