Gabyt2 parašė:
Sveikos. Kurios naudojo progesterono žvakutes besins, vieną kartą per dieną dėjotės ar du? Prg labai žemas
Tai kad čia individualus dalykas, vienos dedasi vieną kartą, kitos ir visus tris. O ką sako gydytoja? Ir koks prg?
Gabyt2 parašė:
Sveikos. Kurios naudojo progesterono žvakutes besins, vieną kartą per dieną dėjotės ar du? Prg labai žemas
Tai kad čia individualus dalykas, vienos dedasi vieną kartą, kitos ir visus tris. O ką sako gydytoja? Ir koks prg?
pušynėlis parašė:
Prg 6.55 ng/ml gydytoja sakė vieną vakare
Gabyt2 parašė:
Prg 6.55 ng/ml gydytoja sakė vieną vakare
Mažas aš net prie 18 ng vartojau 800 pgr
jurgut93 parašė:
Mažas aš net prie 18 ng vartojau 800 pgr
Besins?
Gabyt2 parašė:
Besins?
Gepretix ryte viena ir popiet ir besins vakare dvi zvakutes
Sveiko merginos😊
Mano daktaras sako kad progesteronas skiriamas tik po 3 persileidimų, aš turėjau viena kartą..Čia visi taip daktarai šneka ar kekvienas skirtingai??
Pirmo neštumo tyrimų nesekiau, nustojo vystitis 7+3
Pradejau sekti dabar progesteroną ir hcg
Man 5sav dabar
12.31 hcg 3906 prg 49,4
01.03 hcg 12249 prg 59,3
Ka manot? Kaip suprantu nera labai aukštas, bet ir ne taip blogai, bet gal vis del to reiktu kelti. Planuoju pakeisti daktara nejaugi visi taip šneka,natūrali atranka maždaug..o tik po 3 kartu skiriam progesteronaą... 🤷♀️😔 užsirašiau pas Viktorija Žitkute trečiadieni jei kas turit apie ja atsiliepimų parašykit
Mamyteeva parašė:
Sveiko merginos😊
Mano daktaras sako kad progesteronas skiriamas tik po 3 persileidimų, aš turėjau v…
Man skyrė po dvieju persileidimų, bet abu kartus progesteronas siekė vos 30-35, pradėdavau zvakutes tik nuo tyrimų rezultatų gavimo , matyt būdavo per vėlai ir nepasiekdavo ir 40. Dabar man rekomendavo 3 dienos po ovuliacijos vartoti geriamą , nuo teigiamo testo - žvakutes.
Dabar apie 50 laikosi 4.5-5 sav mano nėštumui, labai tikiuosi , kad viskas bus sėkmingai. gydytoja toliau sako palaikyti taip kaip yra , kad 50 tikrai normalus rodiklis, nerekomendavo didinti dizės.
Eriau parašė:
Man skyrė po dvieju persileidimų, bet abu kartus progesteronas siekė vos 30-35, pradėdavau zvakutes tik nuo tyrimų rezultatų gavimo , matyt būdavo per vėlai ir nepa…
Ačiū už atsakyma, linkiu jums didžiausios sekmes ir sveikatos šį lartą turi buti viskas gerai..❤️
Mamyteeva parašė:
Ačiū už atsakyma, linkiu jums didžiausios sekmes ir sveikatos šį lartą turi buti viskas gerai..❤️
Ačiū !
Ir Jums sveikatos ir laimingo laukimo !
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai