mamulyte1 parašė:
nieko nesupratau tai paaskinkit kaip kaune vyksta egzaminas? atvarai i regitra pavairuoji aikstelei ir tada i gatve pavaziuoji gatvej ir liepia sustot?
aa mokyklelej ne Regitroj laikiau
mamulyte1 parašė:
nieko nesupratau tai paaskinkit kaip kaune vyksta egzaminas? atvarai i regitra pavairuoji aikstelei ir tada i gatve pavaziuoji gatvej ir liepia sustot?
aa mokyklelej ne Regitroj laikiau
Burburbur parašė:
Taip taip islaikiusneblogai kolkas
Viena važinėji jau?
Merginos, kaip jums su pastatymu mašinos, kurios išlaikusios? Nėra baisu, kad nerasit ar nepastatysit? Man kažkokia paniška baimė. Vat mašinų statymui, nors statyti moku atrodo, bet bijau kažko.
Roberta V. parašė:
Viena važinėji jau?![]()
Merginos, kaip jums su pastatymu mašinos, kurios išlaikusios? Nėra baisu, kad nera…
viena jau. na darbe pasistatyt tai be problenu nes tursia buna kai atvaziuoju. o prie pardes tai su vyru budama tai ziuriu kad priekiu isivaryt nes nervina ziauriai su juo vazinet o jei viena tai ir galu isivarau be problemu
Roberta V. parašė:
Viena važinėji jau?![]()
Merginos, kaip jums su pastatymu mašinos, kurios išlaikusios? Nėra baisu, kad nera…
Aš statausi krašte kur nors, arba jei pora laisvų vietų viena prie kitos tada ten lendu. Šiaip nedrasu parkuotis į siauras vietas
Nors spalį bus 2m kaip teises turiu
Darbe statydavau drąsiai, su antru bėgiu įskrisdavau į vietą prie boso džipo
Būtų matęs jis kaip parskrendu tai būtų liūdnai baigęsi man
Kažkada taip įskridau į vietą, kad sustojau per pora centimetrų nuo mūrinės sienos
Bet niekada niekam mašinos nesu apibraižius
imaginary parašė:
Aš statausi krašte kur nors, arba jei pora laisvų vietų viena prie kitos tada ten lendu. Šiaip nedrasu parkuotis į siauras vietasNors spalį bus 2m kaip teis…
saunuole
tai jau keisi i nuolatines spali ane?
SaulėsNubučiuota parašė:
Laba uzmaciau sita tema ir pagalvojau parasysiuas jau visus mokymus baigusi, liko regitra. Siandien pirma karta laikiau bet neislaikiau
![]()
nieko, kitą kartą pasiseks
papasakok kokios klaidos buvo? kur laikai?
mamulyte1 parašė:
saunuoletai jau keisi i nuolatines spali ane?
![]()
Taip
Laukiu kaip nežinia ko
Dabar visada rankinėj klevą turiu(kalbu apie atvejus kai nevairuoju), tai noriu aš pagaliau jį perleist kam nors kitam
Griv. parašė:
Panos klausimas del vienpusio. Tik neisjuokit jei juokingas klausimaz pasirodys. Kaip teisingai is dvispusio i vienpusi isukti, sukant is dvipusio i kaire sukti is …
Į antrą juostą(kairę). Vyro paklausiau, tai net paveiksliuką nupiešė. Teoriškai, juk iš kitos pusės važiuojantys irgi gali sukt į vienpusį, tai gautųsi kad be reikalo trukdai eismą
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai