Klodule parašė:
kraujavau gal tris dienas po operacijos. jums gal paliko placentos gabaliukus. nes negali tiek ilgai kruajuotj is po cp
Manau kiekvienai skirtinga, man gimda valėsi 5sav po CP.
Klodule parašė:
kraujavau gal tris dienas po operacijos. jums gal paliko placentos gabaliukus. nes negali tiek ilgai kruajuotj is po cp
Manau kiekvienai skirtinga, man gimda valėsi 5sav po CP.
Džesikė parašė:
Šiandien 11 dienų. Ir vis dar pakraujuoju šviesiai raudonu krauju/būna ir gabaliukų. Taip pat kartais skauda gimdos kaklelį.
Nepergyvenkite, 5 sav man viskas valėsi. Jau buvau pas savo ginekologe ir viskas ten gerai. Iki 6 sav gali trukti kol išsivalo.
Mergaitele parašė:
noriu pasiteirauti toms kuriu vaikučiams jau buvo augimo šuolis. Kaip jis pasireiškia? Maždaug kada? Kiek truko?
Ar bus šiandien, tokią retą dieną, gimdančių? 😅
O jau pagimdžiusioms - kaip jūsų dienos dabar atrodo? Kaip leidžiat laiką?
Aš dabar susimąsčiau, gal kažko nedarau ką reikua? Nes ritmo mažius neturi kolkas nei miego nei valgymo, tai viskas pagal poreikį vyksta. Išvažiuojam į lauką, ten miega, namie, kai būdrauja, einam ant kilimuko pagulėt, ant pilvuko. Ir viskas atrodo, diena baigėsi, nes pagrindas valgyt ir miegot
margo_alsi parašė:
Merginos. Kada atsirado pieno jums? Man vien lašeliai isbega. Ka daryti? Taip noriu pati maitinti
Man pienas atsirado kai gryzom is ligonines apie 4-5 para po gimdymo.
koko_shanel parašė:
Pas mus taip pat, valgymas, miegas, pampersai. Viskas pagal poreikius😄
koko_shanel parašė:
Pas mus irgi nėra ritmo, kada nori tada mažylis valgo, miega, per dieną kelis kartus taip pat stengiamės ant pilvuko pagulėt, taip ir praeina tos dienos žaibo greičiu... o kai tie augimo šuoliai prasideda tai išvis kažkoks košmaras, pastoviai prie krūtinės prilipęs, atrodo net pačiai nebėra laiko pavalgyt 🤯 Dar įtariu, jog mažylį pilvo diegliukai kankina, o ypatingai naktimis, labai irzlus, dažnai riečiasi, nori būt nešiojamas ant rankų, būt ant krūtinės, tai bandysim lašiukus pradėt naudot, gal kažkiek pagerins situaciją, nes tuoj abu su tėčiu išprotėsim be miego 😅
Hellobaby parašė:
Man pienas atsirado kai gryzom is ligonines apie 4-5 para po gimdymo.
O išlaukėt? Nedavėt mišinuko?
Pipiriukas. parašė:
Pas mus irgi nėra ritmo, kada nori tada mažylis valgo, miega, per dieną kelis kartus taip pat stengiamės ant pilvuko pagulėt, taip ir praeina tos dienos žaibo greič…
Joo, pas mus šiąnakt tas pats buvo su pilveliu. Pirmą dalį nakties dar miegojo padoriai, paskui prasidėjo linksmybės ir visi be miego likom
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai