bebriuke83 parašė:
Yra vaistinėse ir taip priemonių kūdikių luobui nuimtiTarkim, šitas man vaikams patikdavo, nes nėra riebus:
As sau ne vaikui, cia man daktare israse specialius zvynelinei gydit😊
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįbebriuke83 parašė:
Yra vaistinėse ir taip priemonių kūdikių luobui nuimtiTarkim, šitas man vaikams patikdavo, nes nėra riebus:
doviliuxxx666 parašė:
Tai suprantu
bebriuke83 parašė:
As taip pat si naudoju, kai lb prisikaupia zvyno - aisku ilgiau nuimineja nei tas riebus gaminamas, bet taip neriebina plauku + sudetis svelnesne
Amota parašė:
As taip pat si naudoju, kai lb prisikaupia zvyno - aisku ilgiau nuimineja nei tas riebus gaminamas, bet taip neriebina plauku + sudetis svelnesne![]()
Tai taip, dėl to ir pasidalinau, nes tikslas vienodas-pašalinti luobą
Kažkur skaičiau, kad jei ir kūdikiui vis atsinaujina luobas, gali būti, kad serga žvyneline...
Sveiki. Atlieku magistro baigiamąjį darbą ir labai trūksta respondentų. Jeigu sergate ŽVYNELINE/PSORIAZE, užpildykite anketą, taip prisidėdami prie mokslo tobulėjimo Lietuvoje !! Ačiū !
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8XpQQsB6JUp3WhSgwyjBEnwUC7UeFaHDx79fyvoaEVBSLmQ/viewform?fbclid=IwAR3CXgaXyeo8B8eoAxie0fgFvO0aB9HAJm3yWxR1-kcg-lnLmKhI9LGv0UQ
prasideda parašė:
Sveikos, pas dukra pastebejau vis atsirandancius tikius raudonus lopelius. Ar tai panasu i zvyneline?
Jeigu jungesi tarpusavyje tada taip jei ne tai tik odos isausejimas. Seip nelabai panasu i zvyneline, bet turi niezeti ir net as suaugus nusidraskau iki kraujo. Ir vis atsiranda tuoj pacioj vietoj.
prasideda parašė:
Sveikos, pas dukra pastebejau vis atsirandancius tikius raudonus lopelius. Ar tai panasu i zvyneline?
Man panasiau i dermatita ar alergine reakcija...tepciau su bepantenu..emolium ar bioderma sausai odai...arba maudant laseli alyvuogiu aliejaus
prasideda parašė:
Gydytojai nustato ligas
Tiesiog drėkinkite
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai