dana107 parašė:
Labutis mamytes!!na va mano karatistas issilaike oranzini dirza![]()
sveikinu kaip saunu.mano martynas irgi turi 6 dirzus ,paskutinis buvo zalias,ir se tau nusibodo jam.linkiu jums sekmes
dana107 parašė:
Labutis mamytes!!na va mano karatistas issilaike oranzini dirza![]()
sveikinu kaip saunu.mano martynas irgi turi 6 dirzus ,paskutinis buvo zalias,ir se tau nusibodo jam.linkiu jums sekmes
jeansgirl parašė:
lygiai po savaites, tada ir pasakysim, kaip tik mano mamos gimtadienis bus, ai paskambinsim pasveikint, tuopaciu pranesim naujiena ir jiemsnedaug liko
o kaip tavo mazoji auga, ar rami,kaip miega ? kada gime mazoji ?
Oj mazoji labai rami
palyginus su pirmu vaikuciu, tai galima sakyt nejauciu kaip ji auga. Gimem lapkricio 16 d. nors terminas buvo 12..tai jau labai nerimavau, atrode amzinai nescia busiu
O dar visi tie klausimai is sono, dar ne???? dar ne??? labai slegt pradejo. 15 diena nuejau apziurai, padare membranos atskyrima (beroc taip vadinasi) ir vakare isvaziavom i gimdykla
Pirmas 2 savaites vaikutis kelesi kas 2-3 val. poto pradejo 1 kart per nakti, o dabar jau miega visa nakti
tai tikrai sunkumu jokiu nejauciu
ir antras vaikas, vistiek viskas daug drasiau, ramiau ir kantrybes daugiau
Kaip gimtadienio naujiena mociutei manau labai sauni
O kaip laikotes? ar jauciasi nestumas? Man tai jokiu pozymiu pradzioj nebuvo, tai ir suzinojau pavelavus, apie pilvuko gyventoja
o ir nestumas, labai lengvai praejo. Nesijauciau nescia visai. Ir be galo daug vaiksciojau ir viska dariau, ka buvau darius iki tol..Idomu kaip su treciu bus
juokauju
salele2 parašė:
Va va su tais ''nusibodo'' sunku. Tai treneris, negeras, tai per sunku, tai liudna neidomu.. mes irgi jau daug bureliu pakeitem. Reik kazkaip gal paspaust ir palankyt liept...
As irgi vaikystej nenorejau to ar ano, o kai mama jau nebeleido metytis pirmyn atgal tai kazka ir pasiekiau. Stovyklos, ivairios varzybos. buvo idomu su draugais :). bet kur tau..atejo paauglyste. ir sportams ate
Arlieta parašė:
Oj mazoji labai ramipalyginus su pirmu vaikuciu, tai galima sakyt nejauciu kaip ji auga. Gimem lapkricio 16 d. nors terminas buvo 12..tai jau labai nerimavau, atrode amzinai nescia busiu
O dar visi tie klausimai is sono, dar ne???? dar ne??? labai slegt pradejo. 15 diena nuejau apziurai, padare membranos atskyrima (beroc taip vadinasi) ir vakare isvaziavom i gimdykla
![]()
Pirmas 2 savaites vaikutis kelesi kas 2-3 val. poto pradejo 1 kart per nakti, o dabar jau miega visa nakti![]()
![]()
tai tikrai sunkumu jokiu nejauciu
ir antras vaikas, vistiek viskas daug drasiau, ramiau ir kantrybes daugiau
![]()
Kaip gimtadienio naujiena mociutei manau labai sauni
![]()
![]()
![]()
O kaip laikotes? ar jauciasi nestumas? Man tai jokiu pozymiu pradzioj nebuvo, tai ir suzinojau pavelavus, apie pilvuko gyventoja
o ir nestumas, labai lengvai praejo. Nesijauciau nescia visai. Ir be galo daug vaiksciojau ir viska dariau, ka buvau darius iki tol..Idomu kaip su treciu bus
juokauju
![]()
tai jau nekantraujam pranest
siaip tai beveik jokiu pozymiu, isskyrus nuotaiku kaita ir krutine
mano Rokas lapkricio 26gimes, irgi 5 dienom veliau negu nustatyta, dar turejo but skorpionas, o atejo kaip saulys
o jau planuose ir trecias yra ????
kaip fainai
as tai nezinau, ar rysiuos treciam.....
jeansgirl parašė:
tai jau nekantraujam pranestsiaip tai beveik jokiu pozymiu, isskyrus nuotaiku kaita ir krutine
mano Rokas lapkricio 26gimes, irgi 5 dienom veliau negu nustatyta, dar turejo but skorpionas, o atejo kaip saulys
o jau planuose ir trecias yra ????
kaip fainai
as tai nezinau, ar rysiuos treciam.....
ne juokauju, kolkas apie trecia ne minties but negali, bet...o..gal...ziuresim kaip viskas klostysis toliau
Arlieta parašė:
Kaip gyvenate, mamulytes? na ar pavyko visoms gripo isvengti?
![]()
Jeansgirl - kaip jusu sveikatele?![]()
![]()
![]()
![]()
Labutis
aciu, sveikatele palygint nebloga, keleta dienu baisai pykinimas kamavo, dabar kleta dienu jau geriau
valgau daug, pilvuza augimu
uzvakar pranesiau sunui dziugia naujiena, tai taip apsidziauge
o jau koks palsugumas, masaza daro, pilveli glosto, atnesa man vitaminus isgert,kad nepamirsciau, nes jis rytais savuosius geria
draudzia ant pilvo man atsigult, o meilumas neispasakytas
tai mano sirdis labai dziaugiaisi
kaip jusu mazoji, kaip vyrukas ? ar gripas neuzpuole ?
Arlieta parašė:
Kaip gyvenate, mamulytes? na ar pavyko visoms gripo isvengti?
![]()
Jeansgirl - kaip jusu sveikatele?![]()
![]()
![]()
![]()
Šiais metais mes jokiais gripais nesirgome!Buvo užpuolusios kelios slogos ir tiek.Tikriausiai,nes buvome prisigaminę nemažai obuolių sulčių,ką mano šeima sėkmingai naikino.Taip pat profilaktiškai naudojome geriamą kordicepsą(tai homeopatiniai vaistai).Siūlau visoms pasidomėti,nes poveikis tikrai geras-www.kordiceps.eu
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai