2013.02.21 16:41 (prieš 13 m.)
Mes irgi rodos rimtu ligu (piu piu piu) isvengem
obuoliu sulciu vis mociute parupina, iki siol kai susitinki vis po stiklainiuka duoda, bet beda, mes nelabai ju megstam...drr kaip rugstu jau pagalvojus darosi
bet po stikline isgert prisiversdavom, juk sveika
mano kavalierius per tuos gripus kelias savaites nelanke baseino, sia savaite nuejo 2 kartus ir kur tau...sloga isitaise
, per savaitgali reiks isvaryt kazkaip ja, o tai is tokio lankymo nieko rimto nebus...
Labai saunu kai vyresnieji vaikai taip graziai reaguoja ir laukia sesutes ar broliuko
, oj bet kiek kantrybes jam reikes, kol sulauks..juk leliukas pilveli praleis dar daug grazaus laiko
as tai savajam pasakiau tik 6-7, kadangi nesu toli grazu kuda
kazkaip mokejau pasislepti, kad pilvelis auga
jo...jau tokia as slapuke. Labai daug kas nezinojo, kad laukiuos
o gal tik man taip atrode
Apie gimtadienius.. oj vargas vargelis kaip sunku su jais, kai norisi taip labai nustebint, pasimeti ir nezinai ko griebtis..
Manasis svente pas mociute su draugais, picas valge ir siaip kanori isdarinejo, vakare vaziavom i fejerverkus (kai cia buvo ta spec programa), o kita diena su kriksto teciu vaziavo i ozo xplanet
Kitais metais, net nzn ka reiks galvot. Kadangi ir kriksto tecio ir mano Deivido gimtadieniai labai salia vienas kito, gal reiks bendra dovana kokia sugalvot pvz su oro balionu...gal...bet baisu. as kai paniskai aukscio bijau, tai kaip tik man tokias dovanas organizuot