Irmucka parašė:
Labas vakaras Arlietos deka pastebejau si forumiuka, noriu prisijungti Nes turiu Sunu Armanda kuriam 9 m.
planuojam vaziuoti ten kur nores pats jubilijatas,i koki parka gal
Irmucka parašė:
Labas vakaras Arlietos deka pastebejau si forumiuka, noriu prisijungti Nes turiu Sunu Armanda kuriam 9 m.
salele2 parašė:
su visais draugais?
Irmucka parašė:
su visais draugais?
nu mano dickis visad pasirenka koki atrakcijonu parka tai tik seimos nariai vaziuojam.
o jai pas jubilijata ateina draugu ir ju nemazai tai arba uzsakom torta koki jis nori ir isnuomuojam pripuciama pili ir stalas padengtas buna arba einam i zaidimu vieta ,ir ten susirenka visi kviesti vaikai jie zaidzia begioja valgo ir visas malonumas kainuoja bet nereik ne tvarkyt burdako ne nieko.
salele2 parašė:
nu mano dickis visad pasirenka koki atrakcijonu parka tai tik seimos nariai vaziuojam.
gaila mes bute gyvenam tai truputi vietos truksta. 8 proga cia jie siaute, tai ir galvoju, kaip cia juos uzimti - dar nesuauge bet ir ne vaikai
Irmucka parašė:
gaila mes bute gyvenam tai truputi vietos truksta. 8 proga cia jie siaute, tai ir galvoju, kaip cia juos uzimti - dar nesuauge bet ir ne vaikai![]()
o jus lt gyvenat?
salele2 parašė:</cit
o jus lt gyvenat?
tai mes lt gyvenam, maniskis irgi jua pats galvoja koks maistas bus, kokius vaikus kvies, kokius zaidimus sugalvojes, mazutei bus beveik 9 men tai jau nebus tokia maza bet vistiek galvoju kaip cia man su ta visa gauja vaiku reiks susitvarkyt?
Sveikos,as ir dar nezinau ka darysiu,bet tiksliai galiu pasakyti,kad tik ne namie
Vienais metais dariau namie,buvo tikra katastrofa,prisvilo mano maistas
,vaikai visur lakste,sukavo,apverte namus,todel daugiau namie nedarysiu . Beja,isleidau daugiau pinigu negul i koki boulinga ar zaidimu aikstele eidama
Elina parašė:
Sveikos,as ir dar nezinau ka darysiu,bet tiksliai galiu pasakyti,kad tik ne namieVienais metais dariau namie,buvo tikra katastrofa,prisvilo mano maistas
,…
oi koks pazystamas vaizdelis, tikrai pinigu atzvilgiu gerai tu sakai, tikrai tada darydama namuose galvojau sutaupysiu o pasirodo tikrai ne. Ir tada prigalvojau ivairiu zaidimu, bet susirinko skirtingi vaikai, tai vieni nenori spelioniu zaist, kiti naminio boulingo nenori, bet visi tik prie kompo sedet. Man tai taip nepatinka - nu tas kompas tai ziauri problema
vienas zaidzia, kiti sustoje ziuri ir skaito jiems labai linksma. Bet pagal mane tai turetu pajudet ar dar kazka, na matyt jau as vaikisku madu nesuprantu
Irmucka parašė:
oi koks pazystamas vaizdelis, tikrai pinigu atzvilgiu gerai tu sakai, tikrai tada darydama namuose galvojau sutaupysiu o pasirodo tikrai ne. Ir tada prigalvojau iva…
Sugalvojau iseiti,reikia visus i kompiterine nusivest
Beja,kada jusu gimtadienis?
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai