Elina parašė:
Sugalvojau iseiti,reikia visus i kompiterine nusivestBeja,kada jusu gimtadienis?
ot sauni ideja, bet vistiek as juos priversiu aktyviai sutik gimtadieni
musu liepos 8 d.
Elina parašė:
Sugalvojau iseiti,reikia visus i kompiterine nusivestBeja,kada jusu gimtadienis?
musu liepos 8 d.
Irmucka parašė:
musu liepos 8 d.
Maniskes birzelio 11d. O siaip gimineje vyrauja liepa,kiekviena savaitgali svenciam
Liepos 8 pusbrolio gimse
Elina parašė:
Maniskes birzelio 11d. O siaip gimineje vyrauja liepa,kiekviena savaitgali svenciam![]()
![]()
Liepos 8 pusbrolio gimse
![]()
pas mus irgi liepa labai daug gimkiu
Irmucka parašė:
pas mus irgi liepa labai daug gimkiu![]()
Smagu vasara,as planuoju per savo pabegti kur nors
O kiek mazdaug vaikuciu kviesite?
Elina parašė:
Smagu vasara,as planuoju per savo pabegti kur nors![]()
As tai savo irgi nelabai megstu, nes labiau pavargstu, nei pasvenciu, bet mano ziema. O va vyro liepos 11 d 30 metu tai sakau davai 'tepam slide prie juros'
Armandas prisiskaiciaves apie 10 sveciu, visi tik berniukai. Nors turi jau mergaite nusiziurejes
Irmucka parašė:
As tai savo irgi nelabai megstu, nes labiau pavargstu, nei pasvenciu, bet mano ziema. O va vyro liepos 11 d 30 metu tai sakau davai 'tepam slide prie juros'
Mano 18 d
Tai tikras vyru balius bus
Beja,buvau ilindusi i viena tema kur tu esi,labai sudomino,iki siol skaiciau kol viska perskaiciau,gal galima butu prisijungti?
Elina parašė:
Mano 18 d![]()
![]()
Tai tikras vyru balius bus![]()
…
i kokia?
Irmucka parašė:
i kokia?![]()
jau ilindau
i reikia pagalbos
Elina parašė:
jau ilindaui reikia pagalbos
![]()
Ten atviras galima ilysti ir pagelbeti is sio forumo dar viena mamyte taip pat zada jai pagelbet, as jau ketvirtadieni buvau pas ja, sia savaite vel pasistengsiu nuvaziuot, jau dabar tik maisto vesiu.
Irmucka parašė:
Ten atviras galima ilysti ir pagelbeti is sio forumo dar viena mamyte taip pat zada jai pagelbet, as jau ketvirtadieni buvau pas ja, sia savaite vel pasistengsiu nu…
As noriu krepseli-lovyte jai nupirkti,ieskau padevetu. O kur tu gyveni?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai