Jurgiux parašė:
SveikutėsPas mane tai marios bėdų,tai neturiu kada ir prisėst...
Antrokėlė tai gerai gyvena,mokosi noriai tai ramuPyragus ir kepu, bet ne kasdien
Savaitgalį švęsim jau mažės pirmąjį jubiliejų
![]()
Oi kaip smagu jums,ka dovanu pirksite?
Jurgiux parašė:
SveikutėsPas mane tai marios bėdų,tai neturiu kada ir prisėst...
Antrokėlė tai gerai gyvena,mokosi noriai tai ramuPyragus ir kepu, bet ne kasdien
Savaitgalį švęsim jau mažės pirmąjį jubiliejų
![]()
Oi kaip smagu jums,ka dovanu pirksite?
na pagaliau....atsibudote
tai pasirodo tik uzklausti reikejo
salele2 ka mieste veiket?
Jurgiux kas per problemos tave uzpuole? ziuriu kad neatrasai nei TD nei FB.... tikiuos nieko rimto....
Elina jei noresi galesiu duoti savo obuoliu pyrago recepta jis toks paprastas kad pati nustebsi
as vakar vakare krepsi beziuredama (
nesikeiksiu.... ) dvi porcijas iskepiau siandien ryte atsikeliu- puses nebera... papusryciavo mano vyras
dar mociutei savo gabaliuka idejau uz mazosios prieziura
tai rytoj reik vel kepti
buzhikas parašė:
na pagaliau....atsibudote![]()
tai pasirodo tik uzklausti reikejo
![]()
![]()
salele2 ka mieste veiket?
Jurgiux kas per problemos tave uzpuole? ziuriu kad neatrasai nei TD nei FB.... tikiuos nieko rimto....![]()
Elina jei noresi galesiu duoti savo obuoliu pyrago recepta jis toks paprastas kad pati nustebsias vakar vakare krepsi beziuredama (
![]()
![]()
nesikeiksiu.... ) dvi porcijas iskepiau siandien ryte atsikeliu- puses nebera... papusryciavo mano vyras
![]()
dar mociutei savo gabaliuka idejau uz mazosios prieziura
![]()
tai rytoj reik vel kepti
![]()
Aisku,kad noreciau,pabandyciau,gal iseitu. As tik maza budama sviestini tortuka kepdavau,sausainius o dabar nieko nemoku is saldumynu. Bet siaip maista gaminti labai patinka
tai saunu kada tau patinka gaminti, man tai nelabai.....
bet tenka
na o receptukas toks: neisivaizduoju kiek obuoliu supjaustau nes niekad neskaiciuoju bet kadangi man patinka kai buna daugiau obuoliu tai pripjaustau ju puse kepimo indo tai tikrai,
na o dedu taip: 4 kiausinius isplaku su nepilna stikline cukraus, zinoma kas kaip megsta kas saldziau kas ne, bet man nepatinka per daug saldziai
tada dedu stikline aliejaus, kartais maziau..... ir dedu miltus, 2 a. s. kepimo milteliu, ir viskas
matai kaip paprasta, na is mano recepto supratai kad viska dedu beveik "is akies".... na tesla turi gautis tokia tirstos namines grietines ta prasme pakabinus tesla letai bega nuo sauksto , i skarda ikloju kepimo popieriaus ir kepu apie val gal daugiau siek tiek , na bet cia nuo orkaites taip pat priklauso, nes mano tai šš.... tokia
vieni sumaiso obuolius su tesla bet as tai obuoliais iskloju skarda ir uzpilu tesla, ir viskas, dar pries pabaiga apibarstau vaniliniu cukrumi, gali cinamonu jei turi
bet as vis pamirstu nusipirkti tai ir nededu be to mano brangiausiajam nelabai cinamono kvapas tai man jo ir netruksta ( cinamono, ne vyro
) pabandyk, lauksiu kaip pasiseke, skanaus
Aš ir lygiai tokį pat pyragą kepu buzhikai,tik obuoliuos sumaišau su tešla
Šiandien tai varškės pyragą iškepiau,nes ryt svečių bus,tai ruošiuos.
Sakiau užkandžių pridarysiu, bus kaip švediškas stalas,nes man taip patogiausia
O dovanų tai mažei žaislą dovanosim,nes mažokai turi tokiam amžiui
O dėl bėdų,tai šią savaitę ligoninėj teko apsilankyt .. laukiausi (kažkaip netyčiukas gavosi
) bet nelaimingai .. pasirodo,nesivystantis neštumas buvo ..
Jurgiux parašė:
Aš ir lygiai tokį pat pyragą kepu buzhikai,tik obuoliuos sumaišau su tešlaŠiandien tai varškės pyragą iškepiau,nes ryt svečių bus,tai ruošiuos.
Sakiau užkandžių pridarysiu, bus kaip švediškas stalas,nes man taip patogiausia
![]()
O dovanų tai mažei žaislą dovanosim,nes mažokai turi tokiam amžiui![]()
O dėl bėdų,tai šią savaitę ligoninėj teko apsilankyt .. laukiausi (kažkaip netyčiukas gavosi) bet nelaimingai .. pasirodo,nesivystantis neštumas buvo ..
o siaube.... labai uzjauciu Jurgiux....
kaip jautiesi dabar? ar skausminga buvo? o ka butum dariusi jei viskas butu klostesi gerai?
salele2 parašė:
o as tai labai megstu negriuka,tai labai greit ir pigu,kondencuotas pienas 1 indelis ir 2 pakeliai sausainiu ir viskas,ir saldu ir skanu ir greita
mes toki pyraga tai "tinginiu" vadinam, ir dar dedam sviesto, kakavos sololado kartais....
bet pritariu kad greita ir skanu, reiks kada padaryti, tik kad atsibosta laukti kol susals taip norisi is kart visa suvalgyti
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai