Elina parašė:
musu mociute su mumis gyvenaas noriu nubausti Ema o ji uzstoja arba atvirksciai
![]()
![]()
![]()
tai vargas jums, numirčiau jei kartu močiutė gyventų
Elina parašė:
musu mociute su mumis gyvenaas noriu nubausti Ema o ji uzstoja arba atvirksciai
![]()
![]()
![]()
tai vargas jums, numirčiau jei kartu močiutė gyventų
oi Rūta, kažkur skaičiau,kad paauglystėj vaikai elgiasi su tėvais taip, kaip mes su jais elgiamės jų kriziniais momentais. Bet kaip atskirti kur ožiai, o kur tikroji krizė??? Tikras vargas. O dėl leliuko, tai kalbu ir kalbu, ir filmukus žiūrim apie kūdikius, kiek jie verkia ir kaip labai rūpintis jais reikia. Tai kartais pasako, kad padės man, pasups. Bet bėda, kad įsikalė į galvą, kad brolis gims, o aš jai sakau, tai sesės nemylėsi? aš gi nežinau, ką dievulis siunčia pas mus. O ji vistiek brolį...
slapuke9 parašė:
oi Rūta, kažkur skaičiau,kad paauglystėj vaikai elgiasi su tėvais taip, kaip mes su jais elgiamės jų kriziniais momentais. Bet kaip atskirti kur ožiai, o kur tikroji krizė??? Tikras vargas. O dėl leliuko, tai kalbu ir kalbu, ir filmukus žiūrim apie kūdikius, kiek jie verkia ir kaip labai rūpintis jais reikia. Tai kartais pasako, kad padės man, pasups. Bet bėda, kad įsikalė į galvą, kad brolis gims, o aš jai sakau, tai sesės nemylėsi? aš gi nežinau, ką dievulis siunčia pas mus. O ji vistiek brolį...![]()
O manoji kaip tik, tik seses norejo. Aisku, mes su vyru zinojome, ka as auginu pilvelyje, bet panelytei nesakeme. Ir netgi buvo pareiskusi, kad jei bus brolis nemyles. Taigi nezinau kaip butu buve, nes pas ja visi draugai aplinkui vien berniukai. Bet, viskas pagal jos norus
O dabar labai myli, tik as jos nedaznai prasau, kad pasaugotu ar padetu. Kiek pati nori. Aisku, neisivaizduoju, kaip reiketu auginti pamecius, nes dabar vistiek jau savarankiska didzioji. O kai uzpyksta visko buna ir myli ir nemyli seses..... Tad Jums stiprybes, viskas susitvarkys, kai pamato mazas gyvas leles
salele2 parašė:
na va sendie irgi yvikis nutiko,mano marcius gaves raudona kortele,na cia uz bloga elgesi duoda tokias korteles ,tai parase mokytoja i sasiuvini kad plepejo ir buvo negeras,tai as pabaudziau ji bet ka manes ne nebijo,as nuejau su maziu atsigult pietu ir uzdaviau daryt namu darbu kur buvo nepadares tai kaip uzdavaiau daugiau tai zliumbe atsisedes.as su maziuku miegojau o martynas sake padarys ir ka sau manot,atsikelus tikrinu jo namu darbus tai tik puse padare kiek reikejo,tai as jam sakau padarysi ir viskas ismokti ten reik atmintinai,tai jis sako mokejau bet pamirsautai sakau padaryt turi ir viskas.nuejau pas teti ir saka martynas buvo mokykloj negeras ir gavo kortele raudona o airis kur sujuo kalbejo nieko negavo,tai as sakau atejus martynui skaityk tai jis skaite bet negerai trukciojo as jam sakau skaityt turi dar pora kartu tai isverte akis ir rekia i mane,tai isgirdo tetis atsinese dirza ir sako padarysi ka reik ir skaitysi ir su dirzu trenke per stala,tai kaip manote brangiosios mamos vaikas ilkinis ir paskaite ir parase ka reik.
![]()
Tai jau ne pirmas kartas ar ne,nes jai vaikas neklauso mokykloje pirma duoda balta kortele,antra karta-geltona o jau trecia karta-raudona. Ne be reikalo tu jam cia veja pakelei
slapuke9 parašė:
tai vargas jums, numirčiau jei kartu močiutė gyventų![]()
Is vienos puses labai gerai,bet is kitos puses noreciau viena gyventi,bet taip ir neprisiruosiu,vis pagalvoju,kaip as mama viena paliksiu.
Elina parašė:
Tai jau ne pirmas kartas ar ne,nes jai vaikas neklauso mokykloje pirma duoda balta kortele,antra karta-geltona o jau trecia karta-raudona. Ne be reikalo tu jam cia veja pakelei![]()
na tai turbut,va matai apie balta kortele nezinojau man sakydavo kad tik geltonas iskarto duoda neduoda baltu.musti nesiruosiu ne su dirzu ne sukuo kitu,bet bausmes skiriu.o kad ta raudona kortele gavo tai nekas ir kodel va airiui nedave raudonos korteles o martynui dave,atejus nauja mokytoja piemene tokia jaunesne uz mane tai ant tu uzsienieciu gal issilieja,neturi praktikos dar ji?
salele2 parašė:
na tai turbut,va matai apie balta kortele nezinojau man sakydavo kad tik geltonas iskarto duoda neduoda baltu.musti nesiruosiu ne su dirzu ne sukuo kitu,bet bausmes skiriu.o kad ta raudona kortele gavo tai nekas ir kodel va airiui nedave raudonos korteles o martynui dave,atejus nauja mokytoja piemene tokia jaunesne uz mane tai ant tu uzsienieciu gal issilieja,neturi praktikos dar ji?
O tu nueik i mokykla ir paklausk,kodel jam nedave jokios korteles,pasakyk,kad tai diskriminacija,jie begalo to zodzio bijo
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai