Labas,
taigi ruošiam pamokas, vis ruošiam
...
Labas,
pas mus dienoraščių irgi nėra. Tik dabar pakeitė vertinimo sistemą. Vietoj spalvų mokytoja sąsiuviniuse turi rašyti komentarus ir pagal tuos komentarus pas save juodraštyje pasižymi vertinimą, o į pažymių knygelę spalvotas veidukas klijuojamas tik vaiko emocijoms paveikti. Iš esmės tikrąjį vertinimą sužinosime tik semestro pabaigoje. Kažkokios pievos biški. Jau kiek tikrino, tai tų komentarų taip ir neįrašo, tad turiu pati aiškintis kurioj vietoj jai sunkumu kyla ir papildomai namuose mokomės. Kuo toliau, tuo durnesnė vertinimo sistema. Kažkaip norėtusi ne už pusmečio sužinot kokiame lygyje mano vaikas mokosi, tarkim matematikos, o dabar?.. kam tada tas vertinimas iš viso reikalingas?
slapuke9 parašė:
Labas,
pas mus dienoraščių irgi nėra. Tik dabar pakeitė vertinimo sistemą. Vietoj spalvų mokytoja sąsiuviniuse turi rašyti komentarus ir pagal tuos komentarus pas save juodraštyje pasižymi vertinimą, o į pažymių knygelę spalvotas veidukas klijuojamas tik vaiko emocijoms paveikti. Iš esmės tikrąjį vertinimą sužinosime tik semestro pabaigoje. Kažkokios pievos biški. Jau kiek tikrino, tai tų komentarų taip ir neįrašo, tad turiu pati aiškintis kurioj vietoj jai sunkumu kyla ir papildomai namuose mokomės. Kuo toliau, tuo durnesnė vertinimo sistema. Kažkaip norėtusi ne už pusmečio sužinot kokiame lygyje mano vaikas mokosi, tarkim matematikos, o dabar?.. kam tada tas vertinimas iš viso reikalingas?![]()
Sveikos... Pas mus irgi tik komentarai buna po kiekvienu testu. O vertina kas men. prie kiekvieno dalyko pliusas arba pasistengti reikia. Taip ir suprask, nei vaikai supranta nei tevai. As tai uz pazymiu vertinima, visiems aisku. O dabar tie vaikai be jokios atsakomybes, ai nepadare ko nors tai nieko.... Nervina visokios mandrybes, o jie i tas visokias sypseneles net demesio nekreipia.....
Va, teisingai, seniau grįždavom 5 gave, tai visiems rodomžiaugiamės... o dabar? Grįžta, ir vis klausi, tai kaip sekėsi? Ai...., pažiūri, geltona saulutė, sakau, tai ko nesidžiaugi? Juk geriausias įvertinimas? Ai... neįdomu... va ir prašau, tos spalvos "veikia" emocijas...
...vaikai mato, kad tą geltoną vieni gauna vertai, o kiti ne visada vertai, tai ir nebesupranta ar čia tikrai jai buvo verta gaut tą geltoną, ar ne...
slapuke9 parašė:
Va, teisingai, seniau grįždavom 5 gave, tai visiems rodomžiaugiamės... o dabar? Grįžta, ir vis klausi, tai kaip sekėsi? Ai...., pažiūri, geltona saulutė, sakau, tai ko nesidžiaugi? Juk geriausias įvertinimas? Ai... neįdomu... va ir prašau, tos spalvos "veikia" emocijas......vaikai mato, kad tą geltoną vieni gauna vertai, o kiti ne visada vertai, tai ir nebesupranta ar čia tikrai jai buvo verta gaut tą geltoną, ar ne...
![]()
Manau vargsta ne tik tevai bet ir mokytojai.... O mane dar nervina suolu statymas klaseje. Kol pana sedejo pries lenta tiesiai tol buvo gerai. Bet dabar pastate sone, kreivai ziuri. Tai susinervinai ir nuejau pas mokytoja. O ta vargse sako, as irgi uz senovini stalu statyma - visi pries lenta. Bet svietimo dedes liepia taip daryti
Ir bijo vargse. Tai keicia tuos stalus kas men. Sakau koks malonumas puse dienos i viena puse ziureti.... Nu nervai man nelaiko...
ruta2006 parašė:
Manau vargsta ne tik tevai bet ir mokytojai.... O mane dar nervina suolu statymas klaseje. Kol pana sedejo pries lenta tiesiai tol buvo gerai. Bet dabar pastate sone, kreivai ziuri. Tai susinervinai ir nuejau pas mokytoja. O ta vargse sako, as irgi uz senovini stalu statyma - visi pries lenta. Bet svietimo dedes liepia taip darytiIr bijo vargse. Tai keicia tuos stalus kas men. Sakau koks malonumas puse dienos i viena puse ziureti.... Nu nervai man nelaiko...
nu va dėl suolų tai labai negerai jei taip stato, juk pradikukui ir akims ir stuburui kenkia visą dieną pasisukus žiūrėt...
... pas mus dar tokių cirkų nėra, o jei atsiras, tai aš pati su tuo švietimo dėde mandagiai pašnekėčiau, jei visi tėvai išreikštų nepasitenkinimą per susirinkimą, tai ir galėtumėt vėl suolus tiesiai statyt. Nes švietimo dėdės labai bijo būti blogi tėvams ir tikrai atsižvelgtų į prašymą... šiaip nelabai man tikisi, kad švietimo dėdės čia alčiausi, greičiau mokytoja nori prastumti kokį tai netradicinį ugdymą ir užsidėti pliusą savo karjerai... pati esu dirbusi švietimo sistemoje tad žinau, kad mokytojos remdamosios tėvų prašymais labai stipriai gali įtakoti švietimo dėdžių įsakymus ar panašiai. Tik tėvai turi netylėti
DOGVIVA parašė:
Sveikos,jungiames i jusu buri jei priimsitmano vyresneliai gime 2003
labas, malonu, kad mūų gretos daugėja
... matau jūs dvinukus auginate, kaip smagu ir tikriausiai ne taip jau ir lengva iš karto su dviem
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai