grazina parašė:
As tik menesiuka turejau savo pienelio;( o dabar maitinu misinuku...geriam aptamil comfortis, nes viduriukai pakieteja ir puca pilvuka labai;(
ir kaip tau sitas misinukas? nes ir mum
pucia, tai ko as jam tik neduodu...
grazina parašė:
As tik menesiuka turejau savo pienelio;( o dabar maitinu misinuku...geriam aptamil comfortis, nes viduriukai pakieteja ir puca pilvuka labai;(
Coliukie parašė:
sveikute pienu maitinamas kudykis manau daugiau priauga nei misinukais taip kad nesuk sau galvos ir imunitetas stipresnis maitinamt krutimi
Del sveikumo tai nesigincinu
as savo pirmaji tai tik menesi maitinau, tikiuosi sitam ilgiau pienuko turesiu
labukas, na as ir trumpam prisedau, Va mes vakar pasisverem, ir mano mazyte ne gramo nepriaugusi
neuztenka mano pieniuko, o taip norejau pati maitinti, dabar gaunu ir misinuko duoti
bet va man is krutines neistraukia viso pieniuko, tai vaikstau kaip karve su pilnais tesmenim.
kukte parašė:
Emilija, mano kažkoks ėdrūnaspraeita nakti ir visus 200ml suvartojo,bet atsirugo ir neatpile
o šianakti tai tik po 120ml valgė
nk nesuprantu..o nakti keliuosi 2-3 kartus....
tai daznai keliesi tu
maniskis tai keliasi tik viena karta
nu aisq dar neaisku nuo kada cia naktis skaitosi kiekvienai mamai
maniskis jei uzmiega 11-12h tai keliasia 3-4h o po to kokia 6-7 h
tikiuosi kuo toliau tuo maziau kelsis
manomeile parašė:
Na nuo jo jis bent isibezda, dujos iseina, jauciasi kad maziau pucia, bet as kaskart po miego pries valgi pamasazuoju pilvuka ir paguldau ant jo pagulet, tada gerai dujos iseina...ir po valgio praejus 10-15min taip pat guldau ant pilvuko vaika. tikrai padeda gulejimas ant pivuko.
Emilija parašė:
tai daznai keliesi tumaniskis tai keliasi tik viena karta
nu aisq dar neaisku nuo kada cia naktis skaitosi kiekvienai mamai
maniskis jei uzmiega 11-12h tai keliasia 3-4h o po to kokia 6-7 h
tikiuosi kuo toliau tuo maziau kelsis
![]()
taip ir bus, auga, daugiau suvalgo ir maziau maitinimu jam reikia, ir ilgesniam laikui pasisotina;)
LiaLia parašė:
Na sveikos Mamytes ;] su praejusia kovo 8(geriau veliau negu niekada pasveikinti ;] )
![]()
sveikute, aciu aciu
snd jau su kovo 11 galima sveikint
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai