aldute parašė:
karsti sumustiniai! cepelinai! niam niam, kaip db noriu!![]()
![]()
cha! mes šiandien cepukus darysim
vėl maivaus biški, bet ką jau padarysi...
aldute parašė:
karsti sumustiniai! cepelinai! niam niam, kaip db noriu!![]()
![]()
cha! mes šiandien cepukus darysim
vėl maivaus biški, bet ką jau padarysi...
augrem parašė:
as tai siandien vistiena su ryzeis valgau jau buvau pasiilgus ;)))
kaip užsimaniau, bet kad sekmadienį sunku pas mus rast vištienos kažkur
nieks nedirba, o parduotuvėse nelabai ir yra, aš tai labai mėgstu vištienos krutinėlę pakepintą gabaliukais, su ryžiais, oj kaip man patinka, bet va tam išrankiam nei višta nei ryžiai nepatinka, tai ir aš valgau rečiau nei norėčiau
augrem parašė:
na mum tai vistiena nebeda tevai is kaimo prideda tai tik valgyk![]()
mano mama irgi augino viščiukus, tai ir vešdavo mums, į šaldymo kamerą netilpdavo, bet jau kaip mane nervina kai ją reik išardyt
ir šiaip nieks pas mus vištienos nevalgo tik aš, ir tai tik krutinėlę, tai neapsimoka visos vištos imt, nes padarai ir išsimeta paskui, nieks nevalgo...
Man kiekvieną sekmadienį stogą rauna nuo ryto
to priežastis - choro repeticija vakare :))) Laukiu kaip vaikas Kalėdų
Nors trunka kartais ir tris valandas, bet lankysiu iki sąrėmių :))) Kadangi pati negaliu be to gyvent, įkeliu Jums nuorodą, paklausykit, gal patiks
Mano mergina šito yra priversta klausytis, patinka ar ne, taip bus dar ilgai
Na mes atliekam ne vien tokią muziką, bet kažkodėl į youtubą įkelta tik tokia...
Va pasileidau pasileidau paklausyti, tai mergina pilve nardyt pradėjo
1.
2.
Jinta parašė:
Man kiekvieną sekmadienį stogą rauna nuo rytoto priežastis - choro repeticija vakare :))) Laukiu kaip vaikas Kalėdų
Nors trunka kartais ir tris valandas, bet lankysiu iki sąrėmių :))) Kadangi pati negaliu be to gyvent, įkeliu Jums nuorodą, paklausykit, gal patiks
Mano mergina šito yra priversta klausytis, patinka ar ne, taip bus dar ilgai
Na mes atliekam ne vien tokią muziką, bet kažkodėl į youtubą įkelta tik tokia...
Va pasileidau pasileidau paklausyti, tai mergina pilve nardyt pradėjo
![]()
1. www.youtube.com/watch?v=T5_pD8tBTxk
2. www.youtube.com/watch?v=sIGGFJ_0Wdc
Šaunu, labai gera muzika kaivukčiams ir šeip man pačiai tokia muzika labai faina
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai