Sandriuke parašė:
man tai svarbiausia, kad mums - tevams grazus, o visiems kitiems neitiksi![]()
Mums irgi grazus labai
Sandriuke parašė:
man tai svarbiausia, kad mums - tevams grazus, o visiems kitiems neitiksi![]()
Mums irgi grazus labai
Nju ir as prisijunksiu
Taipogi esu is marijampoles... Labai jaudinuosi,nes arteja ta dienuke kai isvysiu savo dziaugsmeli. Taciau labiausiai bijau pacio gimdymo ir to kas ji priims. Nors Marijampoles ligoninei geriau nei Kaune ir vistiek savas miestas smagiau, bet girdejau,kad ir pas mus nesiskaito su nesciom... O juk aplinkiniu rupestis ir malone svarbiausia tuo metu... Siaip esu labai jautri, bet sykiu ir labai nervuota... Jei ten kokia akusere mane nervins tai taip ir pasakysiu
Namu seimininke parašė:
Nju ir as prisijunksiuTaipogi esu is marijampoles... Labai jaudinuosi,nes arteja ta dienuke kai isvysiu savo dziaugsmeli. Taciau labiausiai bijau pacio gimdymo …
Sveika prisijungus
. Kas del akuserinio personalo - tai tiesa girdejai
Namu seimininke parašė:
Nju ir as prisijunksiuTaipogi esu is marijampoles... Labai jaudinuosi,nes arteja ta dienuke kai isvysiu savo dziaugsmeli. Taciau labiausiai bijau pacio gimdymo …
Patarciau nieko nesakyt
Nes jei ka pasakysi tai dar labiau joms bus vienodai...
ZinaRup parašė:
Sveika prisijungus. Kas del akuserinio personalo - tai tiesa girdejai
![]()
labukas.negazdinkit
Sandriuke parašė:
dukartus gimdziau marijampoleje ir galiu pasakyti personalas tikrai superateina, priziuri, pataria, tikrai maloniai visad.
![]()
Yra tikrai fainu akuseriu, bet kai tau ateina ir pareiskia, kad nemoki savo vaiku rupintis ir jei pasakius, kad operuota apsauke, kad buciau norejus - buciau pati pagimdzius, nors 11 val issikankinau ir nepagimdziau
ZinaRup parašė:
Yra tikrai fainu akuseriu, bet kai tau ateina ir pareiskia, kad nemoki savo vaiku rupintis ir jei pasakius, kad operuota apsauke, kad buciau norejus - buciau pati p…
tai tau nepasieseke. as per du gimdymus tikrai nemazai ju sutikau bet visos man labai malonios ir paslaugios pasitaike.
o vat nestumo metu KMUK teko paguleti, tai po to bijociau ten gimdyt
Sandriuke parašė:
tai tau nepasieseke. as per du gimdymus tikrai nemazai ju sutikau bet visos man labai malonios ir paslaugios pasitaike.
Tai vat, kad ne visos jos tokios ten ir blogos, bet buvo tikrai tokiu, kad nenoreciau daugiau papult gimdyt, jei jos dirbs
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai