paula3 parašė:
o kurioj pusei reikia tvirtinti kedute uz vairuotojo ar desineje ar per viduri? ir reikia pries vaziavimo kryptim tvirtinti? ar as kazka maisau?
Nezinau kurioj pusei bet tikrai ne per viduri.. manau puses nelabai svarbu gal
paula3 parašė:
o kurioj pusei reikia tvirtinti kedute uz vairuotojo ar desineje ar per viduri? ir reikia pries vaziavimo kryptim tvirtinti? ar as kazka maisau?
paula3 parašė:
Aš kiek žinau, kad kurioje pusėje nėra svarbu, kaip pačiai yra patogiau, tik ne per vidurį, nes ir pačiai bus nepatogu kai reikia išimti iš auto
Ievučiux parašė:
Aš kiek žinau, kad kurioje pusėje nėra svarbu, kaip pačiai yra patogiau, tik ne per vidurį, nes ir pačiai bus nepatogu kai reikia išimti iš auto
Pagal visus saugos nurodymus, saugiausia yra vairuotojo pusėje...
eicheldy parašė:
Pagal visus saugos nurodymus, saugiausia yra vairuotojo pusėje...
Na nes daugiausiai jei kas trenkiasi i auto tai į keleivio pusę, tai gal tik tai reiškia, kad saugiau, bet kiek žinau tai nėra skirtumo kurioje.. pati policijoj dirbusi ,tai kaip ir truputi žinau
Labas visoms
ar jums nebuna taip, kad nakti kieteja pilvas, bet kokiam pusvalandziui ar valandai, bet paskui praeina, skausmas toks istisas ne su pertraukom, be to ir nuugara labai skauda, ryte kai atsikeliu labai sunku atsikelti is lovos del nugaros o ir rankom pasiremti sunku, nes is po nakties buna rankos uztirpusios ir nevaldau nyksciu kuri laika. Vakar jau buvau issigandusi, kad mazius nejuda visa diena, bet siaip ne taip vyras ji prikalbino ir siek tiek vakare judejo. O siandien kai einu labai duria ten apacioj, atrodo kaip kojyte kokia noretu islyst. Cia visoms taip buna? Ar cia kazkas nelabai jau gerai?
Edit@ parašė:
Labas visomsar jums nebuna taip, kad nakti kieteja pilvas, bet kokiam pusvalandziui ar valandai, bet paskui praeina, skausmas toks istisas ne su pertraukom, be …
Kad duria tai del to kad yra lb zemai, nes man irgi taip buna ka suduria, bet trumpam... Del kietejimo, jei pilvas kietas valanda laiko, tai blogai... Manyciau su gyd. pasikonsultuot reiktu... Nes kt dalykas jei sukieteja atleidzia... O dabar...
roplyte parašė:
Kiek zinau, automobiline kedute turi buti tvirtinama toje puseje, kur uz vairuotojo. Taip yra saugiausia.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai