nrimante parašė:
Sake praeis,geriam gerasias bakterijas,tipo su mp ilgiau trunka...
Mano abu vaikuciai turejo geltas.Ir menesio laiko praejo.Na jums spresti,bet as asmeniskai,bandyciu dar kazkur kitur pasikonsultuoti.Sveikit
nrimante parašė:
Sake praeis,geriam gerasias bakterijas,tipo su mp ilgiau trunka...
Mano abu vaikuciai turejo geltas.Ir menesio laiko praejo.Na jums spresti,bet as asmeniskai,bandyciu dar kazkur kitur pasikonsultuoti.Sveikit
nerigute123 parašė:
Mes rengiames pan. Kaip Asta Go anksciau silciau prikutuliodavau nes mazesnis buvo bet nusipirke nauja kombinezona kutuliojames maziau. Vezime vaikas jei nesalta …
o mes einam i lauka -bodikas, petkelnes, vinones kojines, dviguba trikotazine kepuryte ir kombinezonas.i vezima tiesiu kailinio vokelio apacia, jei minusas tai dedu virsu vokelio ir plonu adijalkiku kloju, jei nera minuso, tik adijaliuku..ir mum pats tas, tik zandai raudoni buna...
nrimante parašė:
![]()
Gali iki 3men testis,maitinant mp.Mano sunui tesesi iki 3men.tik pastoviai reikia tirti biluribino kieki kad nebutu virs normos,ir patarciau is kraujo tirti o ne su tuo aparatu. Ir kuo dazniau maitinti,nes biluribinas salinasi su ismatomis ir slapimu,mums taip ligoninej sake
medvezonak parašė:
o mes einam i lauka -bodikas, petkelnes, vinones kojines, dviguba trikotazine kepuryte ir kombinezonas.i vezima tiesiu kailinio vokelio apacia, jei minusas tai dedu…
Mes labai panasiai rengiames.Bodis,pedkelnytes,ar kelnytes...Nu kaip namie apsirenge bunam,nieko papildomai nerengiu.Kombis rudeninis,dviguba medvilnine kepuryte,ir vilnonis dekis patiestas vedime,po nugara,ir uztenka uzsiklot su juo.O jei lauke -5 ir daugiau,dedu ziemine kepuryte,kombis zieminis,ir toliau viskas taip pat ;)
Camel parašė:
Gali iki 3men testis,maitinant mp.Mano sunui tesesi iki 3men.tik pastoviai reikia tirti biluribino kieki kad nebutu virs normos,ir patarciau is kraujo tirti o ne su…
Mums ir taip sake. Motinos pieno gelta. Bilurubinas 70. Is kraujo tiriam. Stebime.
Tai vat ir as galvoju kad ko cia ta vaika slepti po kailiais lauke. Tik dar nedrasu butu pilnai nuimti stoga, bet cia jau tiesiog iprotis labiau
man jau paciai norisi vaziuoti ir matyti vaiko veiduka. Noriu jau ir jai parodyti kas aplinkui darosi. Tik gaila dar nesigauna
sarkyte parašė:
Sveikos. Būnat lauke po 3 val? O mažiai išbūna tiek nevalgę? Mano valgo kas 2 val. Bet būna kad ir po pusantros nori tai spiegdami bėgam namo... nu nekaip atrodo sa…
Mes dgs 2val isbunam ir namo kol vezimas juda neverke bet jai tik sustoja tuoj verkti pradeda as ir nzn kaip gali iki 4val isbuti nebent su misinukais maitinti.
ferfela parašė:
Mes dgs 2val isbunam ir namo kol vezimas juda neverke bet jai tik sustoja tuoj verkti pradeda as ir nzn kaip gali iki 4val isbuti nebent su misinukais maitinti.
as mp maitinu bet lauke turbut tol kol vezu tol ir miega esam i 5 valandas isbuve, bet tik grizom namo spirngdama puse valandos valge :DD
ferfela parašė:
Keistai galvojat apie misinukus
Mano irgi mp bet buvom vakar nuo 12 iki 17:30 ir nenorejo valgyt
nerigute123 parašė:
Nepergyve k kas ka galvoja. Visada atsiras kuriems vienaip ar kitaip atrodis kad su savo vaiku elgiesi netinkamai. As ir is pradziu galvojau ka kaimynai pasakys kai…
Ačiū. Ramiau kad ne vieni mes čia spygliai
ferfela parašė:
Mano spiegia ir važiuodamas kai alkis ateina
tai būna bėgom namo
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai