fenix parašė:
Jis pasiūlys prisidėti prie teismo. Išlaidų. Prie teismo išlaidų pridėti![]()
čia jau beveik tampa verslo planu
fenix parašė:
Jis pasiūlys prisidėti prie teismo. Išlaidų. Prie teismo išlaidų pridėti![]()
čia jau beveik tampa verslo planu
Lūšiukė parašė:
Na ir ką tuo pasieksiu? man istrins atmintį, atsuks laiką?
Na, išties tai būtų vienas logiškas tikslas - pasiekti, kad nebekentėtų kitos moterys tų mėsininkų rankose. Kad kankintojai nebedirbtų, o kiti gydytojai būtų pagaliau kontroliuojami ir imtų atsakingiau dirbti. Bet, sėkmei pasiekti, manau patį Nerijų turėti ieškinio komandoje būtų itin nepalanku. Galiu ir klysti - čia tik forumas. Įdomu, kam pirmam pavyks sukurti precedentą.
fenix parašė:
Na, išties tai būtų vienas logiškas tikslas - pasiekti, kad nebekentėtų kitos moterys tų mėsininkų rankose. Kad kankintojai nebedirbtų, o kiti gydytojai būtų pagali…
Taiva aš skaitau Nerijaus reikalavimus, norus, tikslus... Na užmuškit. Bet panašu į Lobova... Nuo tokių triukšmingų pasisakymų kenčia visi nukentėjusieji, visi neskiepijantys dažnai tapatinami su juo... Tai ir šitoj istorijos, baisu kai tai vyksta, bet situacija tikrai keičiasi į gerąją pusę. moterys jau atvirai pasakojasi apie gimdymo patirtis, atsiranda galimybė rinktis ir aš asmeniškai nematau tikslo gaudyti vėją laukuose
tuolabiau aukoti šeimos laiką, gerą nuotaiką ir pozityvuma
Lūšiukė parašė:
Bet tai kai pas žiaurią gimdei. Jau darbą buvo baigus, o liko dar pasimėgauti vaizdus, kaip gimdai![]()
Nu as ir sakau ir dar kai susiuvo prase vyro paziuret ar viskas gerai... sake senai rankdarbiais uziiminejo
(cia is tikro taip buvo, bet mes juokemes is sitos situacijos iki asaru). O dar pries tai kai rankom prapletinejo kakleli man komentavo, nu saunuole, laikykis, jau va 5 cm, jau 7 cm, nespirk man i galva jei lengviau bus rek, nors ne nerek.... jau galvute jauciu... blin kiek jai turejo buti pasitenkinimo......
ir greiciausiai jai sito buvo mazai, ji sekncia diena atejo paziureti ar man viskas gerai ir papasakoti kaip ir ka toliau daryti, nes plysau iki pat isanges... o apie vidinius plysimus is vis nekalbu.
Mylimas_Angelas parašė:
Nu as ir sakau ir dar kai susiuvo prase vyro paziuret ar viskas gerai... sake senai rankdarbiais uziiminejo(cia is tikro taip buvo, bet mes juokemes is sitos s…
Su tokiu jusu nusiteikimu niekas jums dideles neturtines zalos nepriteis. Geriau sakyki kaipbuvo - ne plysot, o jus suplese ji kakleli beplesdama, o ant ryto atejo vedina sadistinio pasitenkinimo paziureti, ar labai skauda. Kaip tikra nusilaltele grizo i nusikaltimo vieta antrakart.
tetis3 parašė:
Ir toks neturtinės žalos atlyginimas, kuris jiems kažką reikštų. Tai būtų pavyzdys visiems, kuriems kils mintis kažką panašaus daryti.
Stai jums ir visos istorijos pagrindinis tikslas.
Neatmeskim galimybes, kad tetis laiko turi, nes su mama ir vaiku apskritai nebegyvena. Ji, budama sveiko proto, nebeapsikentusi jo kovos ji paliko, todel apie vaika neuzsimena ir zmonos balso nesigirdi.
Taigi neturtine zala teciui sudarys jo psichikos sutrikimas ir seimos isirimas.
tetis3 parašė:
Gimdymas yra ir lytinio gyvenimo įvykis. Daug moterų, patyrusių akušerinį smurtą, jaučiasi išprievartautos. Net ir tos, kurios patiria tik Cezario pjūvį be jokių "m…
To tai dar negirdėjau..
Bet turiu Jus nuvilti, kad tai tik greičiausiai Jūsų liguista fantazija, nes bent jau aš asmeniškai nesijaučiau nei po vieno CP išprievartauta, per daug skaitote ale mokslinių straispnių.. ;)
tetis3 parašė:
Ne, aš ne pagiežingas. Tai Jūs pro pirštus žiūrite į smurtautojus.
Tikrai man laimės nesukelia tai, kad jūsų žmona nėra sveika, zeidziate mane taip teigdamas.
Ir smurto niekas čia nepalaiko. Tiesiog manau, kad jūs hiperbolizuojate.
avietuke parašė:
To tai dar negirdėjau..
Bet turiu Jus nuvilti, kad tai tik greičiausiai Jūsų liguista fantazija, nes bent …
as net susimasciau kad tada iseina ir mane isprievartavo nes cp buvo bet kazkodel visai nesijauciu isprievartauta
moonlightly parašė:
as net susimasciau kad tada iseina ir mane isprievartavo nes cp buvo bet kazkodel visai nesijauciu isprievartauta![]()
Čia jau kuo norima mandriau tuo labiau išeina iš realybės :)) man va ir trečias bus cp, bet nei aš per jį, nei man atliekantys medikai nesijaučia maloniai, bet matyt, viskas priklauso ir nuo fantazijų lygio
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai