Vilnius123 parašė:
Tu mane islaikai? Tu?![]()
![]()
![]()
As nebesuprantu. Pajuokaut cia matai negalima, o kai visos nutilo vel matai blogai? Jau dabar "subines suraukusios sedi". Nu niekaip gerai nebus.
Vilnius123 parašė:
![]()
![]()
As nebesuprantu. Pajuokaut cia matai negalima, o kai visos nutilo vel matai blogai? Jau dabar "subines suraukusios sedi". Nu niekaip gerai nebus.
Vilnius123 parašė:
mielas saules_sypsni, o pries tai man skirtos zinutes apie degradus, kurie prisidaro vaiku kad is pasalpu gyventu nematete? Ten tai viskas normalu, ar ne?
Taigi jusu kompanjone mus smegenu degradem isvadino,tai kodel negalim jusu poniu irgi taip pavadint?juk didziosiom raidem parasiau.kaip greit pamirstat ka rasot pacios.o gi tokios gudrios dedates
Vilnius123 parašė:
![]()
![]()
Jei tik nepacios komentaras, gal kazkas ir uzstotu tada...
O siaip moteriskes, eikit pasimylekit su vyrais, suzadetiniais, sugyventiniais, draugais, kaimynais, meiluziais, santechnikais, elektrikais, issikrausit, kitaip i gyvenima pazvelgsit
Vilnius123 parašė:
mielas saules_sypsni, o pries tai man skirtos zinutes apie degradus, kurie prisidaro vaiku kad is pasalpu gyventu nematete? Ten tai viskas normalu, ar ne?
Jūs dabar bandote ir mane išprovokuoti? Ar dar maža čia bangų? Nemanau, kad žmonės ateina čia pilti žibalo, todėl reikėtų apsiraminti.
Vilnius123 parašė:
Vilniau, nekreipk i jas demesio. As asmeniskai labai del taves dziaugiuosi ir linkiu, kad graziai ir ramiai praeitu tos paskutines savaites ir i jusu seimyna ateitu taip laukta dukryte.
O kai kurioms mamytems linkiu truputi atvesti. Sedit visa diena forume ir liejat tulzi. Ka jusu vaikiukai tuo metu veikia? Eikit geriau juos apkabinkit, pakutenkit, gal visi pykciai isgaruos.
GinteA parašė:
Jei tik nepacios komentaras, gal kazkas ir uzstotu tada...
Puikus patarimas
Neringa.. parašė:
Taigi jusu kompanjone mus smegenu degradem isvadino,tai kodel negalim jusu poniu irgi taip pavadint?juk didziosiom raidem parasiau.kaip greit pamirstat ka rasot pac…
cia ne "JUS" smegenu degradem isvadinau o ta viena, konkreciai viena mergina pavadinau blondine - kas nera vadinimas smegenu degradem. Tai buvo visi mano izeidimai, nei lasu daugiau. Kol neprasidejo izeidinejimai del nestumo. Man tiesiog keista, kad jus visos save i viena zmogu susitapatinat - vienai parasei ,tai visos kaip pulkas uzsipuola.
Antras dalykas, mieloji, isikalk sau i galva, kad ne tu viena moki mokescius ir dirbi. As iki isejimo i dekreta dirbau gerai apmokama darba is kurio sumokejau labai nemazai mokesciu ir gaunu ismokas tikrai ne is tavo kisenes.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai