-Airina- parašė:
Galim susipazintbent viena tada tikrai pazinosi
![]()
nei karalienes pasalpos neimei isvis nieko?
vyras tevystes atostogu neime?
-Airina- parašė:
Galim susipazintbent viena tada tikrai pazinosi
![]()
nei karalienes pasalpos neimei isvis nieko?
vyras tevystes atostogu neime?
-Eglė- parašė:
o kur geriau ismoksi kalbos,nei toj salyj,kurioj ja kalbamamano mama jau 4 metai gyvena Londone,isvaziavo visiskai nemokedama anglu ir puikiausiai ten gyvena,…
Vat cia pritariu del rusu
Man labai patinka posakis kai labai nori viskas imanoma
dirbau kasininke kazkada tai maniau sprogsiu is isiucio kai ateina ir lietuviskai nesugeba pasakyti laba diena
-Eglė- parašė:
na tai matai kad visi skirtingai masto,zmones va bande savo darbu prasimust,pasalpu neimt svecioj sali,o cia bac ir vaikus atimt sumaste,na neapmaste gal zmogeliai,…
Aš prieš važiuodama labai daug domėjausi, o atvažiavus dar daugiau
aš padedu čia nekalbantiems angliškai lietuviams eit pas daktariukus, važiuoju į gimdymus, padedu susitvarkyt dokumentus ir etc, tad aš labai domiuosi ir vis skaitau, nes man nesuvokiama kai žmonės važiuoja nepramokę bent pagrindų, nepasidomėję įstatymais, ypač su vaikais
nuo žmogaus požiūrio manau tai priklauso
zuikelis112 parašė:
visi mandrus pasneket ne pasalpu laukt o dirbt, bet nei vienos nepazystu uk kuri pasigimde ir nei vienos pasalpos nesitvarke kad ir vyras uzdirbantiskai …
Aš neimsiu nieko, nematau reikalo. Net dekretines pati sau mokėsiuos... kai vaikus auginančios mamytės ima pašalpas man nepikta, man pikta kai atvažiuoja ir gyvena iš pašalpų, kai ir sveikata ir galimybės leidžia dirbt...
sakarmakar parašė:
Aš irgi tik už kalbėjima, kad ir su klaidomis. Į kitą šalį važiuojant derėtų mokėti nors pagrindus, o įgudžiai ateis savaime ir net geriau išmokstama naturalioje ap…
pries Londona,mama i Norvegija buvo isskridus,aisku velgi be kalbos,bet pas lietuviu seima vaikiuku priziuret...nepasiseke,nes pas priedurnius pataike,tevas narkomanas,mama vaiku nesirupina...na zodziu vienas is vaizdu-atskrenda moteris priziuret ju vaiko(nepilnai 2metuku),vaikas miega,tevas iseina i darba,o motina ramia sirdim pasiima daiktus ir isvaziuoja i oro uosta,vaikas prabunda ir neranda tevu,tik nepazistama moterele
ilgai ten nesitese tokios nesamones,nes tevukas prisidirbo kazka apsinarkasines ir vidury nakties atvaziavo i ju namus policija...tai mano mama nei zodzio nemokedama atsinese kompiuteri ir per google verteja su policininkais bendravo,isveze ja su su tuo vaikiuku i kazkokius tai mamos ir vaiko namus ar kazkur panasiai ir gyveno ten,kol vaiko mama teikesi grist
po tokiu smagiu nuotykiu mama gyzo i Lietuva,bet netruko poros menesiu ir vel sparnus pakele svetur ir vel be kalbos,tik si karta sekmingiau
Rafinuota_bohema parašė:
Aš neimsiu nieko, nematau reikalo. Net dekretines pati sau mokėsiuos... kai vaikus auginančios mamytės ima pašalpas man nepikta, man pikta kai atvažiuoja ir gyvena …
na as kai dirbu vyro imonei tai dekretines tvarkysiuos kad job centras moketu, ir tuos 500 svaru noreciau susitvarkyt. mokescius mokam visus taigi ir pasiimsiu kas priklauso
ar buciau lt ar cia imciau dekreta ir ta vienkartine pirmam vaikui, juk ne man tie pinigai o vaikui. as tuos pinigus desiu i saskaita ir bus va kai vaikas uzaugs jau tures santaupu ar ant mokslu ar ant teisiu ar masinos
as tik nepateisinu tu "vienisu" mamu.
zuikelis112 parašė:
nei karalienes pasalpos neimei isvis nieko?vyras tevystes atostogu neime?
![]()
kas ta karalienes pasalpa? cia tas child benefit ? kiek zinau priklauso kiekvienam vaikui jei vieno is tevu alga nesiekia 50k? ir prieko tevystes atostogos ir pasalpos? jei apie tai klausi,tai taip tuos du dalykus emen, kaip kad ir motinystes atostogas
, bet nesukom makliu ir jokiu benefitu neprasem , nors vienu metu mums ir priklause.. abu sveiki turim rankas ir kojas ir galim dirbt uzsidirbt
-Airina- parašė:
kas ta karalienes pasalpa? cia tas child benefit ? kiek zinau priklauso kiekvienam vaikui jei vieno is tevu alga nesiekia 50k? ir prieko tevystes atostogos ir pasal…
as ir kalbejau kad nepazystu nei vienos kuri isvis nieko neeme net to kas priklauso
Juodčkė parašė:
Geriausia tai Lietuvoj kita kart kad ir priklauso gali negautmusu valstybe superine,bet kai bus jau labai blogai gal isvaziuosiu
![]()
as asmeniskai neisivaizduoju kaip su pinigeliais tilpt viska vaikui lt susipirkt.... nu niekaip kai kainas paziurejau. vieninttelis issigelbejimas labdarynai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai