2014.08.17 15:50 (prieš 11 m.)
elegry parašė:
taip taip, mūsų irgi, kol mažesnis buvo, palubom skraidė
žiauriai mėgsta vandenį - o jūsiškis? įkrito į klozetą,. į akvariumą, o kiek kartų į vonią įkritęs , …
oj maniskis atsargiai prie vandens, bet vandenuka laka is krano... mat kai mazikas buvo krikstasunis sumane paziuret ar tikrai jie nebijo vandens ir upei susimaste ismaudyti.. isigando mazylis. tai dabar po truputi vel pratinames jau iki vandens telkiniu pats daeina.. o taip ne prinest buvo neimanoma apdraskydavo.
gintarytee22 parašė:
as kaip ir jau prikalbinau drauga isigyti katina, tik draugas nori tokio sportinio tipo, trumpaplaukio ir zaismingo, kalbam apie rusu melynaja arba siamo, bet man j…
na maniske ne is veislyno, bet is seimos... antra vada buvo ir augo jie ne narve o graziam name su seiminikais. katyte rami, tetis vietinis Lietuvis dirba "vyru pagal pareikalavima"
as ilgai ieskojau internete.. stebejau kas kur su kuo ir kas per pasiula... man nereikejo dokumento tad ieskojau pigiau be ju... tad suradusi nebedvejojau, o ir nuleido man gimtadienio progai ir delto kad ju kita, kitos veisles kate laukesi ir truputi pikta buvo ant maziuku. mama mano katino su dokumentasi, tetis taip pat... tad ir kaciukas fainuolis
mokejau 700lt. Labai fainas katinas bunam sodybose pas draugus , o jis aplink tik dodasi.. sunis vaiko uz save didesnius.. o jau meilumas.. snekutis visad issireikalauja buckio ir meiles nors as ir pvz tuo metu vairuoju
tad linkiu sekmes isigyi toki fainuoli katina ne tik del rasto , o del budo.. man patinka huliganai ;)